Connect with us

Hír

Megkezdte a tisztogatást a Jaguars, Coughlin az első távozó

Nincs túl jó szezonja a Jaguarsnak, így várhatóak voltak az év végi változások a csapatnál. Shad Khan tulajdonos nem várta meg az idény végét, az első lépést már meg is tette, ugyanis kirúgta Tom Coughlint, a futballügyekért felelős alelnököt – áll a Jaguars közleményében. Ian Rapoport információi szerint Coughlin év végén lemondott volna posztjáról és visszavonult volna, azonban ez már nem adatott meg neki.

A 73 éves Coughlin állt a fociért felelős szervezeti struktúra tetején, mostantól pedig a general manager Dave Caldwell és a főedző Doug Marrone közvetlenül a tulajdonosnak jelent. Az ő jövőjükről egyelőre nem döntött Khan, erre várhatóan két hét múlva kerül majd sor – akár ilyen, akár olyan irányba.

Coughlin elég kemény szervezetet hozott létre Jacksonville-ban, a játékosokat komolyan sújtotta pénzbüntetésekkel, ezek azonban ellenkeztek a kollektív szerződésben lefektetett szabályokkal, így most a héten visszakapták a pénzüket a játékosok – az NFLPA konkrétan azt javasolta mindenkinek, hogy erősen fontolják meg, ha a Jaguarsba akarnak igazolni. Ez is jelentősen közrejátszhatott Coughlin kirúgásában, persze az utóbbi két év nagyon csalódást keltő szezonja mellett, illetve az öltözőben is nagy problémákat okozott a jelenléte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!