About the author

12 Comments

 1. 1

  Megawatt Szvetozár

  “az 5000 passzolt yard is összejött neki, amit nem sokan mondhatnak el magukról”
  Na jó, de a többiek (Brees, Manning, Brady, BB…) komolyan vették a játékot és az 5000 yard jelentett is valamit az eredmény szempontjából. Winston meg gyakorlatilag össze-vissza dobál, ha saját játékost talál el, akkor jönnek a yardok, ha ellenfelet, az sem baj. Így azért kicsit könnyebb.

 2. 2

  István_Szamos

  A Coltsnál tisztult a kép, Brisett nem franchise irányító. Kiismerték a játékát, nem elég pontos és nem tud nagy játékokat csinálni, amikor nagyon kellene, a tegnapi 2 fumbli az ő számlájára írható elsősorban. Másrészt jobb opció a posztra jelenleg nem elérhető. Amíg nem szerezünk használható QB-t addig nem kell PO-ról álmodozni. Az offense elég jó, a futók termelték a yardokat, de Hilton képességeit nem tudják kellően használni. A D-t még lehetne izmosítani, a Cover-2 zónavédekezés kuka, amíg nincs pass rush (Minshew jó teljesítményét tegnap kifejezetten elősegítette).

 3. 3

  Fetyke

  Rövid szezonértékelő!
  Vikings: Eredetileg 9-7 környékére és WC helyre lőttem be a szezont. A fiúk ezt nagyjából hozták is, de azért van bennem hiányérzet, mert lehetett volna ez jobb is. Főleg a csoportellenfelek elleni vereségek a fájóak. A cornerek és az OL baloldala gyengén játszottak, a többiekre nem panaszkodom, volt aki kifejezetten jól teljesített.
  NFC észak: Az erőviszonyoknak megfelelően alakult a sorrend. Azt ugyan nem gondoltam volna, hogy 10-6-al vagy 11-5-el a közelében sem lehet lenni a csoportgyőzelemnek, ezért gratula a Packersnek!
  NFC: A rájátszás azért elég kusza lehet. 3 csapat (49ers, Seaints, Packers) kiemelkedik ugyan, de a WC csapatok nem annyira rosszak, hogy ne okozhassanak meglepetést, ha kijön nekik a lépés. Igaz, ezt leginkább csak 1-1 meccs erejéig tudom elképzelni, egy SB run szerintem most nincs benne sem a Seahawksban sem pedig a Vikingsban.

  ui.: Újévi kívánságaim a következők: Cousins vegye elő az októberi, Thielen pedig az év elejei formáját, a cornerek pedig találjanak végre magukra (vagy legalább az emberükre). :)

 4. 4

  vabu

  Nem irigyellek mert kőkemény WC meccsetek lesz a Dome-ban. A fogadóirodák 8 pontos favoritnak tartják a Saintset ami szamomsz túlzó de nem lesz könnyű dolgotok mert a legjobb formában lévő csapthozc mentek. Viszont ha sikerulme nyerni akkor határ a csillagos ég.A szubjektiv NFC erosorrendemben egyébkent a Vikings a GB mögött szorosan a 4.

 5. 5

  bjeela

  Nemistuttam, hogy Belicsik papa a partvonal mellől is dobál 5000 yardokat. Na, így má értem, mijér nyer ennyit a pecc…

 6. 6

  ahanem

  Chris Godwin, nem Goodwin
  Tiszteljük meg a liga jelenleg legjobb elkapóját a nevének helyes leírásával

 7. 7

  ahanem

  Dalton elérhető, egy ilyen fal mögött szerintem top10 irányító lenne, TY Hilton segítségével

 8. 8

  István_Szamos

  Dalton…? Hááát…

 9. 9

  ahanem

  Esetleg Winstont jobban szeretnéd? :DD

 10. 10

  István_Szamos

  Aha…nem.

  :-))))

 11. 11

  Krisztian Fekete

  Inkább Rivers? Vagy Foles? Flacco? Eli? Válogathatsz is! :)

 12. 12

  István_Szamos

  Nincs nagy választék, szóval valószínűleg még egy évig biztosan JB7-lesz a kezdő QB.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team