Connect with us

Hír

Nem csak fantasyben fontos a stat correction, Markus Goldennek 1 millió dollárt ért

Markus Golden tavasszal egy egyéves szerződést írt alá a New York Gianttszel, amivel $3,75 milliót kereshetett, illetve volt még a szerződésben összesen $1 milliónyi bónusz. A pass rusher pedig a stat correctionnek hála fogja ezt most bezsebelni, amit a fantasy játékosok jól ismerhetnek – írja az ESPN.

Golden szerződésében szerepelt tehát egy 1 millió dolláros bónusz, amit akkor kap meg, ha összeszed 10 sacket a szezonban. Tegnapig úgy nézett ki, hogy még egy fél sackre szüksége lesz az Eagles elleni utolsó fordulóban, azonban a stat correctionnek hála kapott egy plusz fél sacket a Redskins ellen, így már most bezsebelheti a bónuszát.

Ilyenkor – minden héten csütörtök délutánig – a ligában átnézik újra a játékokat és néhol módosítják a statisztikákat. Eddig Golden és Carter fél-fél sacket kapott a Haskinsen elkövetett egyik zsákolásért – épp azért, ahol sérülést szenvedett az irányító -, azonban a ligában végül úgy döntöttek, hogy az egészet Golden érdemli. Ezzel pedig 1 milió dollár ütötte a markát.

Nem rossz karácsonyi ajándék.

A Giantsben egyébként 2014 óta nem szerzett senki 10+ sacket egy szezonban, akkor Jason Pierre-Paul volt a felelős, most öt év után sikerült ez újra, Goldennek ráadásul több, mint kétszer annyi zsákolása volt idén, mint a második helyezettnek csapaton belül. A pass rusher szabadügynök lesz év végén, meglátjuk mit tervez vele a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!