Connect with us

Hír

Nem teljesítette a feltételt, mégis kifizette az 1 millió dollárt Shermannek a 49ers

Richard Sherman magának alkudta ki a szerződését a 49ersszel és több szempontból rosszul járt ezzel, egy jó ügynökkel szinte biztosan többet és jobb kontrukcióban kaphatott volna. Most viszont nem ez a lényeg, hanem hogy a 49ers nagyon jófej volt cornerbackjével, ugyanis úgy is kifizette neki a snapek 90%-án való pályára lépésért járó 1 millió dollárt, hogy Sherman nem is teljesítette ezt a feltételt.

Beszéltünk Johnnal erről év közben, és már oda is adták nekem ezt az ösztönzőt. Úgyhogy azt sem mondhatja senki, hogy pénzügyi érdekem fűződik ahhoz, hogy a kelleténél korábban visszatérjek a sérülésemből. Minden arról szól, hogy a csapatnak a legjobb legyen

– mondta Sherman, via San Francisco Chronicle.

Sherman a tegnapi meccs előtt a védősnapek 85,5%-án volt pályán, és bármennyit is játszik az utolsó két körben, biztos nem lépte volna át a 90%-ot, ami leginkább annak köszönhető, hogy sérüléssel bajlódott. A 49ers viszont így is kifizette neki a pénzt, hiszen közel volt a célhoz, és meg akarja tartani a jó kapcsolatot sztárjával, nincs is értelme a fizetési sapkához képest bagatell összegen rugózni, vagy éppen a snapek számán egy szezonon belül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!