About the author

15 Comments

 1. 1

  JancsiGB

  Ezek miért nem Patreon lakatos cikkek? Mivel ez se jött volt létre a támogatók nélkül..

 2. 2

  akdestroyer

  Jól odamondtad tesó!
  Ha kimész az utcára nyugodtan húzd ki magad, hogy mindenki jól lássa ki az élet császára, és legyél büszke, de nagyon!
  Mert van mire!

 3. 3

  acsdav2

  Rossz nézni, hogy mennyire nincs néző a stadionban. :( És nem csak a Giantsnél. Washington, Miami, Jets, Tampa, Jacksonville, Chargers, Cincinnati. Gyakorlatilag az NFL negyede nem tudja megtölteni a stadionját. Nevetségesnek tartom, hogy a bővítésen gondolkodnak, amikor már 32 csapat túl sok Amerikának. Vagy lehet csak másképp kell őket elosztani? Bár nem nagyon látom, hogy miként lehetne.

 4. 4

  rowi

  speciel de, ez ugyanis a jet travellel való együttműködési megállapodás nélkül nem jött volna létre

 5. 5

  Megawatt Szvetozár

  Érdekes lenne összevetni a nézőszámokat azokkal az időkkel, amikor ezeknek a csapatoknak jobban ment. Szerintem a nézőhiányban a töketlenkedés/tankolás/szar játék is szerepet játszik. De azért az is furcsa, hogy ha a saját csapat éppen szar is, a jobb nevű ellenfél miatt sem mennek ki. OK, biztos van olyan hideg, hogy az ember Rodgers kedvéért sem mozdul ki otthonról…

 6. 6

  Megawatt Szvetozár

  Nem hiszek neked! A srácok igenis az én 10 dolcsimból mentek ki napokra nyújorkba és zabálták kétpofára a kézműves sültkrumplit badlájttal. Fel vagyok háborodva! Hát Krőzus vagyok én? Kosármeccsen voltak! Az én NFL blogra szánt pénzemből! Mi jöhet még? A maradékból (3 dolcsi 20 cent) megfektetik Scarlett Johanssont? Habár, ha az összejön (és videó is lesz róla), akkor egyefene adok még egy húszast :)

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  A patron beszólás erre nem feltétlen jogosít. Aki Jarred MNF bevezetőjét nem fikázza az kedden nem húzhatja ki magát.

 8. 8

  acsdav2

  1.Nem tudom, hogy van-e értelme összevetni, mert hamis adatokkal dolgoznak. Erre a Packers meccsre is 75 ezer embert hazudnak be. A kedvencem amikor a Dolphinsnál beírják a teltházat az idei meccsekre. Én az ESPN oldalát szoktam nézni, nem tudom van-e hiteles oldal ebből a szempontból.
  2. A nézőhiány azért szomorú számomra, mert kevés csapat van (évente 1-2) amelyik meccsére nem érdemes kimenni, annyira esélytelen lenne. De 8 csapatról lehet beszélni ahol nem tudják becsalogatni a nézőket. Nyilván nem is érdekük, mert így is nyereséges a buli, de majd ha Los Angeles az új stadionban befürdik a Chargerssel (még a Rams sem kizárt, hogy bukik), akkor elgondolkoznak-e azon, hogy ez így nem okés.

 9. 9

  ahanem

  NCAA

 10. 10

  ahanem

  Nagyon sok embernél egyébként az is indok, hogy pl egy nagyobb városban kijutni másfél óra hazajutni meg még több a dugók miatt, mert ugye mindenki kocsival megy, főleg ha nem a városközpontban, könnyen megközelíthető helyen van a stadion.

  Inkább otthon maradnak, olcsóbb kaja/pia, a közvetítés kiváló, jóval többet látsz a TV-ben, mint a helyszínen. Aki volt már 30 meccsen nem biztos hogy a hangulat miatt kimegy a 31. meccsre is.

 11. 11

  ahanem

  3 dolcsi 20 cent

  hámhúsz?

 12. 12

  Zoltán Debreczeni

  A cserkészlány 4 emelet magas vót.

 13. 13

  acsdav2

  Én ma már sokkal szívesebben is nézem, mint az NFL-t. :) Csak az a baj, hogy kevesen vagyunk így és az FK-n is csak heti egy vagy két cikk jelenik meg azzal kapcsolatban. :(

 14. 14

  Megawatt Szvetozár

  Én helyszínen még csak magyar meccset láttam, de bennem is felötlött, hogy egy nagy stadionban, ahol 200m-re van a pálya, nem valami sokat láthat az ember. Főleg a TV-ben már régen megszokott hihetetlen képekhez képest, ahol minden akciót 20 féle szögből láthatsz. OK, hogy van kijelző, de annyi erővel már tényleg tévézhetsz is.
  Szóval Amerikában én sem biztos, hogy kijárnék, de az ottaniak a major sportokat szentségként szokták kezelni…

 15. 15

  Megawatt Szvetozár

  Ezeöccá!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team