Connect with us

Hír

OBJ sérülten játszik, a holtszezonban meg kell műteni

Fájdalmas éve van Odell Beckhamnek, és nem csak a sok vereségre és gyenge játékra kell gondolni ennek kapcsán, hanem fizikai fájdalomra is. A Browns elkapója már a 8. hét óta ott van a sérülésjelentésen egy ágyékproblémával, és Ian Rapoport információi szerint a holtszezonban meg kell majd műteni úgynevezett sportoló sérv miatt.

Ennek ellenére Beckham végig fogja játszani az évet, de fontos edzésidőt kellett kihagynia az év során, ez is befolyásolja a Mayfielddel kialakult kémia hiányát. A nyolcadik hét óta nagyrészt limitáltan edzett, de egyébként az elsőtől a hatodik hétig csípősérüléssel is küzdött a receiver – sokszor a csípő- és az ágyékproblémák összekapcsolódnak és kialakul a sportoló sérv.

Beckham elmondta, hogy egész évben sérüléssel bajlódik, még az edzőtáborban történt valami, de ennek ellenére is játszik és próbálja átvészelni a vasárnapokat, amikor mindent belead a csapata számára. Idén 57 elkapásból 805 yardot és 2 TD-t szedett össze egyébként – a csapat legjobbja Jarvis Landry 65 elkapással és 919 yarddal, ketten együtt a hatodikak a WR-duók listáján elkapásokat tekintve, yardokban pedig az ötödikek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!