Connect with us

Hír

Odell Beckham már nem akar annyira a Browns játékosa lenni

Odell Beckham idén pont olyan, mint a Clevelenad Browns – óriási csalódás. Inkonzisztens, gyakran több kárt csinál, mint hasznot, Jarvis Landry pedig egyszerűen lejátssza a pályáról, legutóbb pedig olyan pletykák kezdtek terjedni, hogy OBJ lelépne Clevelandből – és az eddigiektől eltérően az elkapó nem is igyekezett cáfolni ezeket.

 

 

Ki tudja, mit hoz a jövő. Azt sem tudom megmondani, mit hoz a holnap. Az öltözőm amellett az ember mellett van, aki az egyik legtöbbet jelenti számomra a világon. Minden nap úgy jöhetek munkába, hogy őt láthatom és milyen különleges dolog lehet ez, de nem tudom itt és most azt mondani, hogy itt leszek, vagy hogy itt akarok lenni, vagy hogy nem akarok itt lenni. Most pont itt vagyok és nem is lennék máshol.

Istennek van egy terve. A holtszezonban majd minden megoldódik. Úgy érzem voltam már ilyen helyzetben, hogy a következő csapatomról kérdeztek, miközben még egy adott helyen voltam, próbálom ezt kizárni. Beszéljünk a holtszezonban, meglátjuk, mi lesz.

– idézi az elkapót a Cleveland Plain Dealer.

 

Az egy első- és egy harmadik körbe, illetve Jabrill Peppers játékjogába kerülő, 18 milliót kereső elkapó idén 57 elkapásból 805 yardot és két TD-t szerzett. Landry ezzel szemben 65 elkapásból 919-nél jár és már öt TD-t tett be a közösbe, mind a három kategóriában első a csapatban.

 

OBJ idén 67 yardot és 0,16 TD-t átlagol meccsenként, míg a Giantsben 93 yard és 0,74 TD volt a mérlege. A szerződése még négy évig érvényes, garantált tartalom nincs benne, így egy első körös ajánlatért, illetve némi apróért cserébe bőven mozdítható lehet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!