Connect with us

Érdekességek

Olyan gyenge a Dolphins futójátéka, hogy Ryan Fitzpatrick Lamar Jacksonnak tűnik

A Dolphins semmilyen téren nem kiemelkedő, de van a játéknak egy aspektusa, ami minden képzeletet felülmúlóan pocsék – a futójáték. Jelenleg jó esély van arra, hogy a 37 éves irányító, Ryan Fitzpatrick legyen a csapat legtöbb futott yardot szerző játékosa.

 

 

A Dolphins 67,3 yardot átlagol meccsenként, ennél még a 31. Jets is bő 10 yarddal jobb. Az eredetileg kezdő Kenyan Drake-et elcserélte a csapat, az utána jövő Mark Walton előbb kapott egy négymeccses eltiltást, majd kivágta őt a csapat, a sérült-listára kerülő Kalen Ballage pedig 1,8 yardos átlaggal futott a szezonban.

 

Mivel Drake már nincs a csapatnál, így hivatalosan a kivágott Walton jelenleg a leading rusher 201 yarddal, a második pedig FitzMagic 186-tal. 16 kell tőle a következő három meccsen a hivatalos első helyhez (na meg az, hogy senki se táltosodjon meg a csapatnál), de az szinte már most biztosra vehető, hogy neki lesz a legtöbb futott yardja a rosteren lévők közül a szezon végén.

 

A siker titkáról egyébként az irányító csak annyit mondott: “Ugyanazokat a mozdulatokat használom a pályán, mint a táncparketten. Ezért nem táncolok soha az esküvőkön”.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!