Connect with us

Érdekességek

Patriots–49ers minicsata – ki ír történelmet?

A Patriots és a 49ers is remek szezont produkál, mindkét csapat 11-3-mal áll jelenleg és még egy győzelemmel mindkét franchise történelmet írhat. A könnyebb dolga a Patriotsnak van, ugyanakkor a rekordhoz kell a 49ers is.

 

Jelenleg két csapat büszkélkedhet a legtöbb 12 győzelmes alapszakasszal: a Dallas Cowboysnak és a San Francisco 49ersnek is 13-szor sikerült ez a bravúr. A Patriotsnak még egy győzelem kell, hogy beállítsa ezt a franchise rekordot, és mivel a héten a 49ers előtt lép pályára, így legalább rövid időre holtversenyben csúcstartó lehet. Ez természetesen azt is jelenti, hogy egy újabb győzelemmel a San Francisco egyedüli rekorder lehet a domináns szezonok tekintetében.

 

A 12 győzelmes szezon a Patriotsnak jöhet össze egyszerűbben, mert még ha Billstől ki is kap a héten, a Dolphins ellen kötelező a győzelem. A 49ersnek viszont előbb azzal a Ramsszel kell megküzdeni, ami jobb napjain simán megverte a Seahawksot vagy a Saintset (rosszabb napjain pedig kikapott a Bucstól vagy a Steelerstől), majd az utolsó fordulóban a csoportgyőzelemre pályázó Seahawks lesz az ellenfél.

 

Apropó Bills: ha a Buffalo megnyeri a hátralévő két meccsét a Patriots és a Jets ellen, akkor 1993 óta először érne el 12 győzelmes szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!