Connect with us

Hír

RGIII: A vasárnapi meccs a csapatról fog szólni, nem rólam

A Ravenst nem érdeklik a rekordok! John Harbaugh több kezdőt is pihentetni fog az utolsó héten, így sem Lamar Jackson nem javíthat az amúgy is impozáns statisztikáin és rekordjain (pl. futott yardok), a 200+ futott yard/meccses rekord is veszélybe kerülhet (soha egyetlen csapat sem futott 200+ yardot meccsenként egy teljes szezonban), miközben mindössze 93 futott yard kellene az All-Time rekord megdöntéséhez (Patriots, 1978, 3165 yard). Így minden figyelem a csereirányító Robert Griffinre irányul, maga Harbaugh is kiemelte, mekkora lehetőség ez a korábbi 1/2-esnek, aki viszont ezt kikérte magának.

 

 

A srácok, akik kint lesznek velem a pályán, mindent megfognak tenni a sikerért, magas szinten fognak játszani, minden playből a lehető legtöbbet fogják kihozni. Róluk fog szólni a mérkőzés, az egész csapatról, nem pedig rólam, és nem is szeretném, hogy ez másként legyen

 

– mondta RGIII (via a csapat weboldala).

 

Griffin legutóbb 2016-ban kezdett még a Browns színeiben, ráadásul akkor is pont a Steelers volt az ellenfél a 17. héten. Azt a meccset a Pittsburgh nyerte 27-24-re, Griffin 72,5 százalékos pontossággal passzolt 232 yardot, két TD-t és egy INT-t, illetve öt futásból volt 32 yardja.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!