Connect with us

Hír

Ryan Fitzpatrick a Dolphins MVP-je!

A Miami Dolphins áprilisban egy második körös picket adott Josh Rosenért, hogy hátha a másodéves irányító tud annyi pozitívumot mutatni, hogy lehessen rá építeni a jövőben. Ehelyett a 37 éves veterán Ryan Fitzpatrick kiütötte a kezdőért folytatott harcból (nem szó szerint, mint IK Enemkpali Geno Smitht a Jetsnél), Fitzmagic pedig a csapat MVP-je lett az év végére – írja a PFT.

Fitzpatrick átlépte a 3000 passzolt yardos határt idén, amire Miamiben 2015 óta nem volt példa (Ryan Tannehill). Karrierrekordot jelentő 419 yardot passzolt a Bengals ellen, és egyébként a legtöbb futott yardot szerző játékosa is lett a csapatnak, szóval egyértelműen kiérdemelte ezt a címet, Rosennel szinte biztosan nem szerzett volna 4 győzelmet a csapat, de még csak kettőt sem biztos.

Fitzpatrick mindössze a negyedik játékos a csapat történetében, aki egyszerre nyeri meg a Dan Marinóról elnevezett MVP-díjat, illetve a Don Shuláról elnevezett “legjobb vezető” díjat is – előbbit a média képviselői, utóbbit a csapattársak szavazzák meg.

Fitzpatricknek egyébként jövőre még van szerződése a Dolphinsszal, azonban még nem döntött arról, hogy akarja-e folytatni karrierjét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!