Connect with us

Hír

Sherman, Evans és Guice is megsérült, ezen a héten biztos nem játszanak

A 49ersre rájár a rúd a sérülések kapcsán, most is több játékos hagyta el a pályát a Saints ellen és dőlt ki hosszabb-rövidebb időre. Richard Shermannek a combhajlítója sérült meg és ezen a héten kvázi biztosan nem léphet pályára, és a jövő hete is kérdéses lehet, habár a cornerbackről tudjuk, hogy hasonló sérülések ellenére igyekezett pályára lépni. Weston Richburg center egész évre kidőlt, Dee Ford pedig Shermanhez hasonlóan pár hét kihagyásra számíthat.


Mike Evans a hétvégén egy elkapást mutatott csak be, azonban ez egy 61 yardos TD lett, aminek a végén meghúzódott a combhajlítója és nem tudott utána már visszatérni a pályára. Ezen a héten sem fog, és Bruce Arianst sokkolná, ha az utolsó forduló előtt ismét a pályán lehetne.


A Redskins futója, Derrius Guice sem játszik ezen a héten, már most out státuszt kapott a térde miatt. Még nem tudni, mennyi időt kell kihagynia, de ha ilyen hamar kiírták a következő meccsről, akkor könnyen lehet, hogy idén már nem látjuk. Guice újonc évét teljesen kihagyta és idén is alig tudott játszani, mindössze 42 labdacipelése van a szezonban. UPDATE: Nem szakadt el az ACL-je, csak megrándult az MCL-je, és Ian Rapoport információi szerint lehet óvatos lesz vele a Redskins és kiüli az évet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!