Connect with us

Hír

Tannehill hosszú távon maradhat a Titansnél, Henryvel még nem tárgyalnak Nashville-ban

A Titans jelenleg azon gondolkodik Dianna Russini információi szerint, hogy nem csak jövő évre, hanem hosszú távra hosszabbítson Ryan Tannehillel, akinek a vezetésével 6-1-gyel áll a Titans, és aki kiválóan játszik újdonsült állomáshelyén. Eddig a franchise tagről volt szó leginkább, de úgy tűnik nem csak bridge QB-nak gondolják Tannehillt Nashville-ben – persze várjuk ki a végét, messze még a holtszezon.

A szezon vége előtt minden bizonnyal nem lesz hosszabbítás, hiszen ez nem szokása Jon Robinson general managernek, de a jelek szerint egyre biztosabb, hogy Tannehill lesz a csapat 2020-as első hetes kezdője.

Ez viszont egyáltalán nem biztos Derrick Henry esetében, ugyanis vele még nem kezdtek el tárgyalni a csapatnál Adam Schefter információi szerint, pedig lejár a szerződése év végén – indokként azt hozza fel Schefter, hogy szezon közben nem szokása a csapatnak tárgyalni, így ez minden bizonnyal január-februárra marad. Henry is rengeteget tett hozzá a sikerhez, a második legtöbb yardot futotta idén Nick Chubb mögött, TD-kben pedig az első helyen áll Dalvin Cookkal holtversenyben. Jó kérdés, mi lesz a sorsa, és hogy milyen szerződést kap majd jövőre – akár a Titanstől, akár mástól.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások