Connect with us

Hír

Vége Stafford és Engram szezonjának, eltiltották Kareem Jacksont

Rövidhíreink következnek.

A Lions végre IR-re rakta Matt Staffordot, akinek ezzel hivatalosan is véget ért a szezonja. Az irányító kiválóan játszott az év elején, utána viszont hátsérülést szenvedett és már hat hete harcképtelen. Az évet 2499 yarddal, 19 TD-vel és 5 interceptionnel fejezi be.

Evan Engram is hasonló cipőben jár, ugyanis ő is IR-re került, és ő is hetek óta nem tudott már játszani. A Giants tight endje az utóbbi öt meccset volt kénytelen kihagyni lábfejsérülés miatt. A 2019-es szezont 44 elkapással, 467 yarddal és 3 TD-vel fejezi be.

A Redskinsnél a támadófalember Brandon Scherff sem játszik már idén, könyök- és vállsérüléssel küzd. A korábbi első körös guardnak lejár a szerződése idén, így dönteni kell a sorsáról – már amennyiben ő maradni akar, bár egy franchise taggel lehet erre kényszeríteni.

A Falconsnál Takkarist McKinley került IR-re vállsérülés miatt. 3,5 sackkel és 29 szereléssel zárja a szezont.

Kareem Jacksont eltiltották az év hátralévő két meccsére egy szeptemberi befolyásolt állapotban való vezetés miatt. A korábbi cornerback tavaly már sokat játszott safetyt a Texansban, idén Denverben pedig teljes munkakörben ezt játszotta, és jól is teljesített. Tavasszal egy 3 évre szóló $33 milliós szerződést írt alá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!