About the author

31 Comments

 1. 1

  szemhokinsz

  minden tiszteletem ezért a beharangért, idén egy egyetemi meccset se néztem ,de ehhez meghoztátok a kedvem

 2. 2

  bjeela

  Oltári hiba volt, eszméletlen jó meccsek voltak.

 3. 3

  bjeela

  Már csak az a kérdés, hogy kit jósoltok bajnoknak?

  Itt mindenki LSU-t vár Orgeron megdicsőülésével, és ennek van is alapja, mert ez a csapat és főleg ez a program zseniális, bármennyire is tűnjék Orgeron egy kőagyú hiperextrovertált bunkónak(nem eccerű eset, de nagyon nem az, a csávó az egyik legnagyobb manipulátor a világon).

  Mégis kiabál bennem egy kisördög, hogy mivel a Clemson még nem játszott ilyen kaliberű ellenféllel – leszámítva legutóbb az Ohio-t, akiket kis szerencsével vertek – így azt sem tudjuk, hogy mire képesek. A Clemson tehát egy sötét ló, amelyik az utóbbi időben szép lassan felvette a tempót és most rendesen vágtat. (Ja, és a Buckeyes-t még véletlenül se mérjük össze a Sooners-szel, mert a Sooners szvsz nem érdemelte meg, hogy négy közé jusson, míg a gesztenyefák garantáltan megszorongatták volna az LSU-t is, sőt.)

  Szóval szerintetek ki nyer?

 4. 4

  Gabriel Taylor

  Már csak az a kérdés vajon streamen kívül máshol is látható lesz?

 5. 5

  ahanem

  szerintem a Tigers nyer.
  Go Tigers!

 6. 6

  ahanem

  “És ne feledjétek, a mérkőzést kedd hajnali 02:00-től a Galaxy4 élőben közvetíti!”

 7. 7

  acsdav2

  Minden elismerésem a beharangozóért, nagyszerű munka!

  Az USA-ban nincs terítéken az, hogy más időpontot keressenek a döntőnek? A Divisional Round utáni hétfőnél nem nagyon van rosszabb időpont szerintem.

 8. 8

  ahanem

  superbowl előtti szombat?

  szerintem az elődöntő és a döntő közti 2 hétnek meg kell lennie, ha már a profik közt is így van, az NFL playoff miatt pedig nemigen lehet hétvégére tenni

 9. 9

  acsdav2

  Én már azzal is elégedett lennék, ha mondjuk pénteken lenne hétfő helyett. De gondolom az meg az NFL-nek nem tetszene.

 10. 10

  ahanem

  péntek az high school focinak fenntartott nap, bár szerintem az állami döntők ilyenkorra már megvannak

  én bármelyiknek örülnék mert reggel 6ig dolgozok és nem tudom élőben nézni, de ha meg mondjuk most pénteken lenne az már majdnem 3 hét eltérés és az lehet hogy sok

  amúgy meg tuti így tudják elérni a legnagyobb nézőszámot, mivel semmi más nincs a tvben

 11. 11

  katonadani

  TV-ben Galaxy4 közvetíti, ha esetleg nincs tv vagy nem lehet bekapcsolva mert az asszony alszik éjjel, akkor mindiGO Sporton lehet nézni online a Galaxy4 közvetítését.

 12. 13

  acsdav2

  A konferencia döntők és az elődöntők között is eltelik 3 hét. Elviekben nem jelenthetne az se problémát, de jobbnak találom én is a 2 hetet. Én a divisional round előtt tenném péntekre, de az meg biztos nem tetszene az NFL-nek. Vagy 1 hetesre venném a szünetet a konferencia döntők és az elődöntők közötti szünetet és akkor az NFL alapszakasz utolsó hétvégéjén lehetne szombaton.

 13. 14

  ahanem

  az a 3 hét valszeg a “vizsgák” miatt van, ha esetleg valaki szeretne haladni is a tanulmányaival, akkor megtehesse

 14. 15

  acsdav2

  Nem vagyok benne biztos, de szerintem az USA-ban is 7-8 hét lehet a vizsgaidőszak. Január elején le tudják a döntőt és van még egy hónapjuk vizsgázni. De amúgy képzelheted, hogy mennyire készül valaki a vizsgákra aki az elődöntőben pályára lép :D

 15. 16

  bjeela

  Mindenki rajta és vele szórakozik, de a fickó konkrétan megbolondította Louisianat és ha most nyernek, akkor nem csak szimplán beelőzi Sean Paytont, de nagy vonalakban Isten mellé kerül az államban.

 16. 17

  ahanem

  számomra végtelenül szimpatikusabb, mint Payton, a többi meg nem izgat

 17. 18

  ahanem

  nálunk 5 hét, de amit találtam schedule az alapján azon a héten ami a konferenciadöntők után van, záróvizsgák vannak, utána meg zárva az egyetem, és ha a záróvizsgák alatt a kurzuszáró vizsgákra gondolnak, akkor 1-2 hetük van vizsgázni, és az pont ebbe az időszakba esik.

 18. 19

  bjeela

  “Mellesleg az LSU-n ma és holnap sem tartanak meg egyetlen órát sem,
  mivel a csapat egyetemi bajnoki döntőn játszik. Mondjuk amúgy sem lenne
  kinek, mert a helyszíni beszámolók szerint Baton Rogue-ból mindenki
  átment az egy órányira lévő New Orleansba, ahol a döntőt rendezik, olyan
  lesz, mintha hazai pályán játszanának.”

 19. 20

  Remete

  Bár végtelenül szimpatikus volt idén az LSU, mégis, kívánok Lawrence-nek egy komplett egyetemi karriert vereség nélkül, ahhoz pedig ma is nyerni kell, meg jövőre még 14 meccset, de haladjunk lépésenként. :D

 20. 21

  acsdav2

  A nálunk az helyileg mit jelent? :)

 21. 22

  acsdav2

  Neee :D Ennyire ne légy mohó :) 3 döntő legyen meg neki és jövőre nyerjen újra. De ezt a szezont az LSU-nak kell behúznia :)

 22. 23

  acsdav2

  Ez a rajongás számomra döbbenetes volt a szurkolók részéről. Én többek között ezért is kedvelem jobban a college footballt. :)

 23. 24

  Remete

  A 3 döntő az bár kiemelkedő, mégsem ugyanaz a kategória, mint azt mondani, hogy veretlen a karriere. :) Persze a történet csak úgy volna igazán happy-end, ha a veretlen college karrier után NE-ben kötne ki, de arra semmi esély, 1/1-ért amikor ő a boardon lesz 10 évi első kör kellene alsó hangon a 20-on túli választásokból, ami általában a Pats-nek van, sőt, inkább 30-hoz közeliek. :D
  Jó meccs lesz ez a mai, és szerintem amúgy be is húzza az LSU, ahogyan leradírozták az OU-t, arra nem nagyon vannak szavak.

 24. 25

  bjeela

  Épp ezen agyaltam, hogy mi a szart fog majd mondani Orgeron, ha megkérdezik a meccs előtt?

  https://www.youtube.com/watch?v=dIteiPIieq8

 25. 26

  ahanem

  Magyarország felsőoktatási intézményeiben

 26. 27

  ahanem

  És ha megsértül de veretlen marad? Melyik ér többet? Lehet hogy Tuanigamanuolepola barátunk tudna mesélni, melyik a fontosabb.

 27. 28

  bjeela

  Én is nagyon kajolom az agyhalott tahóját. ;P Igazi öröm nézni, ahogy hergeli magát, miközben a mögötte lépkedő feka rendőr halál nyugodtan nézi és láthatóan nem érti. :DDDDDD

  https://www.youtube.com/watch?v=QHwwIYx3LvA

 28. 29

  Remete

  Ha nem játszik egy meccsen, attól még veretlen a karriere. :) Tua is győztes meccsen kellett volna leüljön. Persze, így nem teljesen helytálló a jövő évre várt 14 W, bár, ha kezd mindegyiken, és leül amikor már zsebben, az az ő W-je. Nagyon remélem nem fogják sérülések meghatározni a karrierét, Tua-t is sajnálom, nagy ostobaság volt Saban-tól ez ott, nem tudom így mit fog tudni elérni. Amúgy a balkezessége is kérdéses szerintem, hogy fog elsülni, egy punternél előny, hiszen szokatlanul érkezik a labda, na de az a másik csapathoz érkezik szokatlanul, ami jó, de az elkapóknak csapaton belül kell hozzászokni. Persze a Bama-nál nem volt gond, szóval lehetséges, hogy később sem lesz.

 29. 30

  ahanem

  Saban le akarta hozni a pályáról, Tua akadekoskodott hogy szeretne tovább játszani, a balkezességről meg annyit, hogy a mai OC-knek jelent nagyobb gondot, meg leginkább a jellemző konzervativizmus a még ennél is a nagyobb gond, ha lenne egy ki vérfrissités az edzők terén, az tenne igazán jót az ilyen eseteknek

 30. 31

  Remete

  Az a gond, hogy látod, egy öreg edző, főleg védelmi edző általában simán megoldja az újító OC-k kikapcsolását. Bill tönkretette McVay-t a SB-ban, de ott van Fangio elit védelme ami 12 W -t hozott tavaly Chicago-ban, Matt Nagy ostobaságán estek ki szerintem, Wade Philips sem mai darab, és rendre elit egységeket rak össze. Nehéz kérdés, az egyetemen ugye szinte nincs is rendes védelem, így könnyűnek tűnik a sok trükkös játék, újító húzás, az NFL-ben nehezebb boldogulni, főleg hosszabb távon, a meglepetés egy dolog 1-1 évben, de kicsit az is kell, hogy kész játékosállomány legyen, nulláról felépíteni nem biztos, hogy lesz elég idő, mielőtt kiismerik.
  Én úgy olvastam amúgy, hogy a 2 minute drillt akarták gyakorolni, mintha ezt mondta volna maga Saban, és, hogy ezért csak azután a drive után ment volna le. Ha saját döntése volt, az kevésbé rossz, legalább nem más tette tönkre esetlegesen a karrierét, bár ő talán még nehezebben emészti meg.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team