Connect with us

Érdekességek

A 49ers megdöntheti a Patriots Super Bowl pontrekordját

Mióta a magyar nézők többségének belopta a szívébe magát szeretett sportunk, azóta a New England Patriots uralta a rájátszást és a Super Bowlokat, átírva az ide vonatkozó rekordkönyv szinte minden oldalát. A Patriots előtt a 49ers volt hasonló cipőben, a San Franciscó-i együttes dominálta a Super Bowl rekordokat, hiszen 14 év alatt öt alkalommal tudott diadalmaskodni az együttes, ebből pedig három kiütéses győzelem volt legalább három labdabirtoklásnyi különbséggel.

Amellett, hogy a 49ers csatlakozhat a Patriotshoz és a Steelershöz a 6 gyűrűvel rendelkező franchise-ok közt, Shanahanék visszavehetik a Patriotstól a Super Bowlok során szerzett pontok rekordját is, ezt most Bradyék tartják 246-tal (tették ezt 11 nagydöntő alatt), 25 ponttal van lemaradva a Cowboys (221), majd még kettővel a 49ers (219).

Így tehát az első hely és egy új rekord felállítása teljességgel realisztikus, a 49ers 32,3 pontot átlagolt az utóbbi hat meccsén a rájátszást is figyelembe véve, az alapszakaszban pedig 29,9 pontot átlagolt a csapat (2. legtöbb), mindkettővel meglenne az új rekord. Azt persze tegyük hozzá, hogy a Chiefs ellen mindössze 19,2 pontot átlagoltak az ellenfelek, de ilyen jó támadósorral nem nagyon találkoztak még Andy Reid fiai.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!