Connect with us

Hír

A Chargers “továbblépett”, elengedte Riverst

Jay Glazer arról számol be, hogy a Los Angeles Chargers “továbblépett” és elengedte a 38 éves irányítót, Philip Riverst. Nyilván ez nem hivatalos még, hiszen majd március közepén lesz csak szabadügynök Rivers, de ezt a hírt megelőzően sem úgy álltak a dolgok, hogy a veterán QB maradni fog LA-ben.

Rivers népes családjával nemrég Floridába költözött, ez is eléggé árulkodó volt a jövőjével kapcsolatban, illetve a Chargers general managere, Tom Telesco sem épp úgy beszélt irányítójáról, mint akit meg fog tartani. A Chargersé idén az 1/6-os pick, és nem nehéz elképzelni, hogy QB-t válasszon a csapat (például a Senior Bowlon kiválóan teljesítő Justin Herbertet), illetve ezen kívül a szabadügynök piac is meglepően sokoldalú lesz veterán opciókat tekintve.

Úgy tűnik tehát, hogy az új stadionba új irányítóval is érkezik majd a csapat, remélve, hogy ő majd megtölti a székeket a nézőtéren.

Rivers 228 meccsen lépett pályára a Chargersben 2004 és 2019 között, 7591 passzt indított el, amiből 4908 talált célba (64,7%), franchise rekordot jelentő 59.271 yardot passzolt, illetve 397 touchdownt dobott 198 inteception kíséretében. A csapatnak 123-101-es győzelmi mutatója volt Riversszel a volán mögött. Igazi klublegenda, még ha nem is bánik úgy vele a gárda a távozásakor.

(Ian Rapoport mindeközben arról számol be, hogy a Chargers egyelőre nem döntött Rivers sorsáról és akár rárakhatja a franchise taget.)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!