About the author

120 Comments

 1. 1

  Tomi

  Ezt a 6/8 77 yard-ot nem bírom feldolgozni.

 2. 2

  bjeela

  Az tényleg a szánalom kategória egy QB-tól.

 3. 3

  bjeela

  Ez a 49ers tényleg meg sem feszült és lemosta a pályáról a Packs-et. Az erőviszonyokat nézve röhögve kell megnyerniük a gyűrűt. Nem is értem, mire fel a Chiefs a favorit a fogadóirodáknál. Nagyon szeretném, hogy Mahomes gyűrűt szerezzen, mert a srác embertelen jó, de most sem fog. Ez a 49ers védelem mindenkit felzabál reggelire.

 4. 4

  Kopi3.14

  Ami furcsa volt, amikor kiesett Coleman és egyemberes lett a futás, akkor sem sikerült megfogni. De még bend but not break módon sem.

 5. 5

  snookerista

  Tannehill megy a probowlra Mahomes helyett :D sztem ha azt mondják neki szezon előtt hogy afc döntőt játszik és mehet Orlandoba lehet röhögött volna :D

 6. 6

  Fetyke

  A Titans jól kezdett megint, egy félidőn át tartotta magát Kansasban, ami dicséretes. Ha előbb kezdtek volna a passzjátékhoz nyúlni, akkor még akár szorosabb is lehetett volna a mérkőzés. De! Ez a Kansas támadósor félelmetes. Gyakorlatilag ha nem ejtik el a labdát az elkapók, akkor ahány drive, annyi TD, messze a liga legjobbjai ezen csapategység terén. Megérdemelten jutottak be az SB-ba.
  A 49ers ahogyan az várható volt lesimázta a mérkőzést hazai pályán. A mérkőzés alakulásának tükrében azért már kicsit máshogy látom a múlt heti Vikings vereséget is. Ez a 49ers védelem félelmetes, messze a liga legjobbjai ezen csapategység terén. Megérdemelten jutottak be az SB-ba.

 7. 8

  snookerista

  De náluk van a jobb irányitó és klasszisokkal jobb mint Jimmy G és ez lehet döntő

 8. 9

  Fetyke

  Ezzel nem értek egyet. Mahomes van olyan mobilis irányító, hogy képes legyen meghosszabbítani a játékokat, és amint láttuk a hosszú passzokkal azért akadhat gondja a 49ers secondarynak. Márpedig a Cshiefs elkapósora szélvész gyors, szinte lehetetlen tartani őket. Egyedül bennük látom azt jelenleg, hogy támadó oldalon képesek megtörni ezt a 49ers védelmet. Sherman nem tud egyszerre mindenkit fogni….

 9. 10

  Tibor Fotó

  Igen. Ritka unalmas rájátszás volt eddig. Remélem, a 49ers elkeni Mahomesék száját a SB-ban. Amúgy sem egy szimpi srác, van benne valami feminin is, de ahogy Ricsi szurkol, azzal szerintem mindenkit, aki nem Chiefs-fan, a csapat ellen fordít.

 10. 11

  bjeela

  “Mahomes van olyan mobilis irányító, hogy…” Valami LJ gyerekről is eszonták, azt egy Titans beledöngölte őt a műfűbe. És ez a 49-ers D jobb, mint a Titans D.

  Ami a secondary-t illeti az lehet, hogy kicsit sorosabbá teheti ezt a meccset a bénázásuk, de itt nem csak zseniális D van, hanem egy kiváló támadószekció is, amelyik majmot csinál mindenkiből.

 11. 12

  bjeela

  Ez igaz, és én is rühellném, hogy JG pöffeszkedjen a trónon 77 yardos teljesítménnyel SB MVP-ként, de nagyon úgy fest, hogy ez lesz.

 12. 13

  RvBalazs

  én sem vagyok az elfogult közvetítés híve. És nem csak a Chiefs meccsen zavaró a pártatlan hozzáállás.

 13. 14

  vabu

  Az a kérdés lesz-e esélye Mahomesnak kimenekülni a zsebből és meghosszabbítani a játékot, mert ha igen, nyer a Kansas. Ha Bosáék odaérnek és egész meccsen zaklatják, megütik akkor nem. A két irányító között ég és föld a különbség a Kansas javára. Nagy kérdés még tudja e fogni a Kansas a 49ers futójátékát. Nagy párharc, igazi taktikai csata lesz a két edző között, az egyik oldalon egy öreg, vén róka nagy tapasztalattal, a másik oldalon meg egy fiatal, feltörekvő tehetség háta mögött 3 SB-t nyert édesapjával.

 14. 15

  vabu

  Daniéktól kérdezem hogy volt már olyan hogy apa és fia ugyanazon csapattal – természetesen nem egyidőben – nyerjen Super Bowlt edzőként? Azért írom hogy edzőként és nem vezetőedzőként mert ha jól tudom az öreg Shanahan az első SB alkalmával OC volt az aranyásóknál.

 15. 16

  Sztoti

  Gratulálok a Frisconak, megérdemelten jutottak a Super Bowlba, remekül használták ki azt, hogy egész éven a futás elleni védekezése a Packersnek gyatra! Izgalmas Super Bowlra és jó meccsre számítok!

  Ugyanakkor azt gondolom, szeretett Sajtfejeim rendesen tökön lőtték magukat nem egyszer a meccsen, ami szépen hajtotta a Frisco malmára a vizet. Az, hogy a legígéretesebb drive-unk egy A-rod snap fumble-el érjen véget a Frisco 28 yardosán, előtte JK Scott 23 (!) yardos puntot rúg, majd a fumble után A-rod még egy gyönyörű INT-et is passzol, az egyszerűen – ahogy Chester is megírta – nem fért bele. Főleg úgy nem, hogy ott miénk volt (elvieleg) az utolsó drive a félidőben és mi kezdtük a második félidőt is. Ahogy a közvetítésben is elhangzott 20-14 (ha esetleg húzunk 2 pontosokat 20-16) és újra nyílt a meccs.Nem gondolom, hogy ténylegesen 17 pontnyi különbség volt a csapatok között, de amíg a Frisco szépen csinálta a dolgát, mi a nagy akarás közepette nem jutottunk pontszerzésig. A szünetben sajnos megírtam előre, hogy nem fogjuk tudni 0-án tartani a Friscot és sajnos nincs bennünk,hogy 40 pontot a táblára pakolunk, úgy pedig nehéz győzni.

  Véleményem szerint nincs miért szégyenkeznünk egyébként. A tavalyi 6-9-1 után az idei 14-3 és konferencia döntő megsüvegelendő, ott a jobb csapattól kikapni pedig nem szégyen. Ami látszik, hogy a D ígéretes a Smitheket top igazolásnak tartom, de Martinez egyedül kevés. Ugyanígy Lazard, Kumerow és MvS is előrelépett, de még nem top elkapók, egy Adams-el pedig nem lehet mindent megcsinálni. Jones és Williams együtt jók, de csak tőlük sem várhatunk csodát. Grahamet el kell engedni, mert bár a Hawks ellen azt tette ami a dolga lenne, egyébként nem sokra mentünk vele. Kíváncsi leszek, hogy húzunk a drafton! LaFleur első éve ült, de azt érzem, hogy nagyon nem variálta át a playbookot, jövőre tőle is egy picivel többet várnék, igaz ebben a draft és a szabadügynök piac segítségére lehet.

  Végezetül bármennyire is fáj ezt írni, de el KELL kezdeni keresni A-rod utódját. 36 éves, van még benne, de ugyanúgy ahogy ő ült Favre apó mögött, mögötte is ott kell legyen az aki, 3 esetleg 4 év múlva át tudja venni a helyét. Bármennyire imádom a zsenialitását, azt gondolom még egyszer ekkora pénzt a vezetőség nem adhat neki.

  Go Pack Go!

 16. 17

  Megawatt Szvetozár

  Ha a Niners nyer, szerintem JG a top10-ben sem lesz benne az MVP jelöltek között. Védők, futók, kicker, szertáros, aztán jön az ő neve.

 17. 18

  vabu

  Szerintem nem kell ezt túllihegni. JG nem topirányító, messze nem Mahomes, de szerintem a playbook tegnap nem is rá volt felépítve(lásd Tannehill a Baltimore ellen). Valószínűleg ezt kérték tegnap tőle.

 18. 19

  bjeela

  Kihagytad a vizesfiút.

 19. 20

  bjeela

  Többen is aszondtátok, hogy uncsi volt a PO. Pedig volt itt buli rendesen. A Texans-Bills szoros meccs volt, a Titans-Pecc is, és pecc héterként öröm volt nézni a pecc fuldoklását a titans szorításában. Bocsi… ;) A Seahawks sokkal jobb is lehetett volna, ha hamarabb veszik le a láncokat Wilsonról, a Texans hangulatot csinált egy félidőig Kansasban, a Titans kinyírta az abszolút gyűrűfavoritot, hogy csak kapkodtuk a fejünket(én még mindig nem értem, a Kansas után meg pláne nem…), és a Titans még Kansasban is összehozott másfél negyedet, mire rájöttek a Chiefs védők, mit kellene csinálni. Jó, a többi tényleg túl könnyű volt, de volt már ilyen. Majd az idő megszépíti azokat is…

 20. 22

  Csabesz20

  Nem értek egyet. Nem kellett tőle több. Érdekes, Tanehillről nem láttam ilyen írásokat az elmúlt két meccs után. Tény, hogy a srác nem egy Mahomes, de ennél bőven többet tud.

 21. 23

  bjeela

  Igazad van, de ettől még irtó ciki, hogy egy QB a passzkorszak csúcsán nem éri el a 100 yardot sem.

 22. 24

  Szilárd Süveges

  Már csak az a kérdés hogy ezt az SBt ki hozza: D# vs O#

 23. 25

  Pásztor László

  Hát azért volt még ott egy izgi Vikings-Saints meccs is pluszba, szerintem jó volt ez a PO és kiváncsi leszek nagyon az SB-re.

 24. 26

  Csabesz20

  Ha nem is hívnak rá passzjátékot, akkor nem tud passzolni szerencsétlen. Amúgy ez a mintapéldája, hogy mi különbözteti meg a jó és a zseniális edzői brigádot, mikor az abszolút passzdomináns ligában kicsapod a lompost az asztalra és egy főcsoport döntőben előjössz egy brutál futásdominált gameplannel.

 25. 27

  bjeela

  Persze, én is tudom, de azért a passzkorszak dübörgésének korában, amikor a QB-t úgy védik a bírók, mint a hímes tojást nem éri el egy QB a 100 yardot egy PO meccsen a láthatóan sokkal jobb csapat irányítójaként…

 26. 28

  Fetyke

  Azért meghallgatnám szívesen, hogy egy Vikings SB-t hogyan közvetítenél le elfogulatlanul? :D

 27. 29

  bjeela

  Félreértesz, én ezt a vagányságot akceptálom, de amikor rommá verted az ellenfeledet és a QB-d még mindig nem passzol és még a koszos 100 yardot se hozza, akkor az ciki.

 28. 30

  bjeela

  Én simán…

 29. 31

  bjeela

  Engem is zavar a pártatlanság, inkább echte drukkerek tolják le a meccseket és anyázzák az ellenfelet!

 30. 32

  Fetyke

  Miközben a marhasültedre gondoltál volna és a nyálcsorgásodat hallgathattuk volna a mikrofonban? :DDD

 31. 33

  Brain Schottenheimer

  nem azzal van probléma, hogy elfogult a közvetítés, hanem hogy totálisan inkompetens alakok közvetítenek pff_zoltánon és makán kívül.. nem mondom, hogy tony romo-nak kell lenni mindenkinek, de szerintem a minimum, hogy megtanuljuk azoknak a játékosoknak a nevét, akik az adott estén játszanak.

 32. 34

  bjeela

  Nanana, tisztázzunk valamit: én a marhahús irányába vagyok elfogult, a csapat rohadtul nem érdekel! A nyácsorgásom pedig kimondottan hangulatos…

 33. 35

  RvBalazs

  már a kickoff-ra alig tudnék beszélni a piától…
  De nekem nem is ez a szakmám :D

 34. 36

  d zoli

  Ha a GB előhúzta volna a nyulat a cilindelből akkol kellett volna a sok yald. De így? Nekem egyenesen tetszett, hogy a csapatsportban a csapatra volt építve a playbook.

 35. 37

  d zoli

  Csak engem emlékeztetett a második meccs a 2013-as SB-re? Snap fumble. Tehetetlen O. Overmatchelt D. Manning szerepében Rodgers. A nap amikor semmi nem jön össze…

 36. 38

  Megawatt Szvetozár

  Milyen kedves és vidám lóképű, bocs, JÓképű fiatalok!
  Ha meg már Lawrence, akkor nem lehetne inkább ő?
  https://lolsnaps.com/images/upload_pic/74044.jpg

 37. 39

  bjeela

  Megőrültél? Ne pakolgassad fel a Chester nőjét, mert még megsértődik!

 38. 40

  vabu

  Áúúú, ő ki? Elnézést a tájékozatlanságomért..

 39. 41

  Gergely Angyal

  Nekem max ez a két főcsoportdöntő a csalódás, hogy ilyen sima volt. Szerintem a többi meccsre (az Eagles-Seahawkson kívül) nem lehet nagy panasz. Ezek a konferencia döntők most fájóan egyoldalúak voltak.

 40. 42

  Gergely Angyal

  A Titansről sajnos kiderült, hogy annyira nem jók, hogy hátrányból is tudjanak fordítani. Nagy sztori lett volna, ha bejutnak a döntőbe, de nekik reálisan tényleg idáig szólt a jegyük.
  A döntő szerintem nagyon jó lehet, én úgy érzem, hogy nagyjából egyenlő esélyekkel indul neki a két gárda. Mahomes képes megverni ezt a brutál 49ers D-t, de nagyon meg lesz nehezítve a dolga. A másik oldalon pedig Shanahan képes lehet egy olyan támadó stratégiával előjönni, amivel ki tudja játszani a Chiefs védelmét. Remélem egy szoros döntőt kapunk, viszonylag sok ponttal. Nem szeretném, hogyha a tavalyi döntőhöz hasonló szenvedés valósulna meg a pályán. :D

 41. 43

  bjeela

  Azért baromira kiváncsi lennék a reakciókra és az edzők/játékosok nyilatkozataira.

 42. 44

  euskadi68

  “de nekik reálisan tényleg idáig szólt a jegyük.” Reálisan még eddig sem.A Pats ellenit még adom (a dinasztia már nem a régi), de a Ravens lealázása mestermunka volt. Itt most folytatódott a tündérmese másfél negyeden át, de – bármennyire is szurkoltam a Titansnek – valahogy végig az volt az érzésem, hogy Mahomes végül behúzza.
  Zseniális a pali, kíváncsi vagyok, hogy a csapatszinten brutális 49 vagy Mahomes (és elkapói) fogják eldönteni a SB-t.

 43. 45

  Viktor Gál

  Jól van na, nem kell mindjárt alázni. Ha Trubit nem engedjük át nektek bagóért, akkor tegnap szálltak volna a 30-40 yardos lézerpasszok.

 44. 46

  Megawatt Szvetozár

  Komolyan nem tudod? Ő Jennifer Lawrence, Oscar és Golden Globe díjas színésznő, a tehetsége errőla képről is csak úgy sugárzik! (különben tényleg nagyon jó színész).

 45. 47

  acsdav2

  Te komolyan azt hiszed, hogy Rodgers azért ilyen jó, mert 3 évet padozott? Megértem, hogy a Packers 3 évig nem merte elmozdítani Favret, mert ő maga volt a Packers, de 3 év padozás már időpocsékolás volt.

 46. 48

  Attila Horváth

  Ühüm, a Vikes konstans lesajnálására gondolsz?

 47. 49

  acsdav2

  Különbség, hogy Rodgers hozott egy korrekt szintet, míg Manning maga vezette a csapatot egyre nagyobb mélységekbe.

 48. 50

  Sztoti

  Nem ezt állítottam, csak annyit, hogy ahogy Farve mögött megvolt már az utód, úgy most is el kell kezdeni keresni a következő irányítót, mert Rodgersbe sincs több szerintem 3-4 évnél.

 49. 51

  d zoli

  A második félidő elmegy garbage time-nak.

 50. 52

  RvBalazs

  Nem! direkt nem akartam Vikes-t írni.
  de ez már tényleg az én személyes meglátásom.
  voltak olyan meccsek, ahol nagyon kiéreztem, hogy ezen a meccsen épp a GB-nek(vagy másnak) szurkol (nem tudom már, hogy ki ellen)
  Vagy volt ,hogy ezt éreztem másik csapattal, nem a Chiefs-szel
  Még a saját csapatára azt mondom, hogy megértem, én is szurkoló vagyok. De egy attól független meccsen nem jó, ha meg tudom állapítani, hogy kinek szurkol egy riporter.
  Mondom ezt úgy. hogy azért amikor nem Vikes meccset adtak, akkor abban az idősávban azért stream-t hallgattam.

 51. 53

  chester

  Te vagy a kedvenc kommentelom

 52. 54

  bjeela

  Irigykeccc, mi? Akkorsemaggyuk!

 53. 55

  renningan

  Nem tudom, Rodgers hol hozott egy korrekt szintet, pont ugyanolyan szar volt :D sőt, a 4 yardos passzaival, amikor még számított az első félidőben, még szarabb is (64 yardjából asszem 40 elkapás után született). Az, hogy 3-4 labdabirtoklásnyi hátrányban, amikor már minden mindegy és dobálni kellett az égbe a labdát, összejött pár TD, max a fantasy tulajoknak számít :D

 54. 56

  acsdav2

  Hát oké, de ennyire előre ezt nem érdemes csinálni, mert 3-4 évre nem lehet előre tervezni. Ezt ráértek majd akkor amikor 2 évvel vagytok a szerződés lejárta előtt.

 55. 57

  vabu

  Ruhában nem ismerem fel. :)))

 56. 58

  d zoli

  Erre való a qbr ami leveszi a garbage time eredményeket. Manning 74 passer rating de 61 QBR. Rodgers 97 passer rating de 22 QBR.

 57. 59

  bjeela

  Kérdésedre a válaszom: meg hát!

 58. 60

  bjeela

  A gond az, hogy az utóbbi években egyre több ilyen napja van…

 59. 61

  Vicgeordie

  Eddig óriási csalódás az egész playoff. Már tavaly is húztuk a szánkat, de akkor legalább a konferencia döntők jó meccseket hoztak. Idén volt kb 1 nézhető meccs (Saints-Vikings), a többi vagy minősíthetetlenül színvonaltalan (Texans-Bills, Patriots-Titans, Eagles-Seahawks) vagy dögunalmas (mint a tegnapiak) volt…

 60. 62

  acsdav2

  Akkor úgy módosítanám, hogy Manninghez képest volt korrekt az ő játéka :D

 61. 63

  katonadani

  (((QBR is sok mindenben megkérdőjelezhető egyébként)))

 62. 64

  Vicgeordie

  Attól, hogy hosszabbítás van egy meccsen, az még nem lesz jó. Csodás példa erre a Texans-Bills, ami a meccs háromnegyedében bűnrossz játékot, óvodás hibákat és borzasztó töketlenkedést hozott. Az volt a kérdés, hogy melyik csapat a nagyobb balfék és ki tudja alulmúlni a másikat…

 63. 65

  bjeela

  Akkor maraggyunk annyiban, hogy szar volt, de hajigált 326 yardot és két TD-t 2 INT és 3 FUM mellett.

 64. 66

  Fetyke

  Akkor helyben vannak, mert ARod szerződése a gyakorlatban 2 év múlva lejár…

 65. 67

  d zoli

  Mint a Passer rating és x idő távlatából az eye test is :)
  Ez is csak egy bigyó amire rá lehet csavarodni ha az ember sorbanállás közben kommentkedik :)

 66. 68

  bjeela

  Most mit elégedetlenkecc? Az is izgalmas versengés, hogy ki lesz a nap hülyéje. Amúgy nem volt az olyan riasztóan szar meccs.

 67. 69

  Fetyke

  Mert mindig csak a bulvár! :)

 68. 70

  bjeela

  Most micsinájjak? Van egy lócám az ámbituson, néha kiülök és nézem a népeket, micsinálnak és aztán jól kibeszélem őket. Meg nézem a Maónika sót. Nekem már csak ez jutott… Irigykecc?

 69. 71

  Fetyke

  Akkor ezek szerint tök fölösleges volt a coming outom.

 70. 72

  Fetyke

  Nem mert a Maónika sót én is nyalom. Lóca meg csak decemberben kell.

 71. 73

  Fetyke

  Mondjuk amikor a sport tv képernyőjére kerülünk, akkor általában szarul is játszik a csapat…

 72. 74

  bjeela

  Te agyalágyult, az a Luca széke! Mit kevered itten a dógokat(mega málnaszőrt)?

 73. 75

  Fetyke

  Nekem a széke nem kell, csak a Lóca. A székét megtarthatod!

 74. 76

  Fetyke

  Pszt!

 75. 77

  bjeela

  Jahogy. Az más. Éjjen a férfiszolidaritás! De most ne zavarj, mert paprikáskurblit tömök az arcomba. Az asszony nagyon tuggya…

 76. 78

  ClayMatthews52

  Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Pettine miért nem változtatott a futás elleni védelmen meccs közben, ha látta, hogy semmi nem működik?

 77. 79

  snookerista

  Bencsics Márk se rossz és én tartom, hogy a 4th and long Eu szinten egyik legminőségibb NFL-es podcast. Ádám szintén nagyon ért hozzá és látszik rengeteget készül egy meccsre. Kovács Sanyira ez nem igaz és az állandó puffizásával megőrjit.
  Gyula elmegy, bár néha azt érzem bármi van védi a birókat .

 78. 80

  snookerista

  Amúgy ha anno Favreal nyert volna SB-t a Vikes( Saints elleni megvan onnan sima sztem) megbocsáltotatok volna neki hogy szivatot titeket két évtizedig a GB-vel ? :D

 79. 81

  Fetyke

  Hát én azt gondolom, hogy azért mert nem tudott mit kitalálni.

 80. 82

  bjeela

  Az nem lééétezik!

 81. 83

  Kopi3.14

  Hacsak nem szakad be Arod teljesítménye. Bár annak még nagyon jeleit nem látni. De a két évvel egyetértek.

 82. 84

  Kopi3.14

  ST!

 83. 85

  ClayMatthews52

  Azért idén elég közepes teljesítményt hozott. Vigyáz a labdára, de extrát nem nyújtott, miközben neki mindig az volt a fegyvere.

 84. 86

  Attila Horváth

  Hehe, ez Game Pass-on is elő- előfordul. De a kétféle közvetítés között nagyon nagy az a különbség, hogy az amcsi kommentátoroknál sosem érzed részrehajlás jeleit. (én még legalábbis nem éreztem). Ricsiéknél sem kibírhatatlan, elvégre ők is egy fanatikus NFL szurkolói közösség és ez ki is van téve az asztalra. De azért észrevehető volt, hogy pl. a Saints-Vikings wc meccsen hiányzott nekik, hogy nem tudják a Saints sztárokat (Brees, Thomas) ajnározni.

 85. 87

  Megawatt Szvetozár

  Mi a gond azzal, ha valaki nőies? ;) Mahomes egyébként nem az. Egy riporter miatt utálni valakit meg nem igazán fair.
  http://joemontanasrightarm.files.wordpress.com/2011/03/tom-brady-hair.jpg

 86. 88

  Attila Horváth

  Nem hülye gyerek Shanahan, minek mutogatni mindenfélét a KC edzői stábjának, ha nem muszáj?

 87. 89

  Vicgeordie

  biztos a blue monday hatása :(

 88. 90

  d zoli

  A Chiefs comebacket a Texans ellen okvetlen gyorsítva, Benny Hill zenével nézd. Szórakoztató.

 89. 91

  bjeela

  Sok mindennel lehet vádolni a Ricsit, nem is ok nélkül, de ami a meccsre való felkészülését illeti az általában példamutató. Néha ő is téved, de nem az a tipikus, sőt. Ő azért a jobb szpíkerek közé tartozik, más kérdés, hogy megőrülök a sivításától és mindig keresem olyankor a böllért a tévé mögött…

  Amúgy meg Romo nem lehet mérce, mert annyival jobb mindenkinél, hogy az USA-ban, ahol minden tévénéző szakedző/QB/GM/playbook készítő egyben, na még ott is kapkodja mindenki a fejét, hogy ezt hogy?

 90. 92

  Szilárd Süveges

  No way! bold: nem lesz punt. A Kickoff-ok meg touchback-ek lesznek. :D

 91. 93

  bjeela

  Csak gyakorolja a jelbeszédet, mert OKJ-s tanfolyamra jár és ha nem vizsgázik jelesre, akkor vissza kell fizetnie a tandíjat.

 92. 95

  Csabesz20

  Pont ha már rommá verted minek passzolj? Akkor még inkább futsz, hogy pörögjön az óra. Illetve újra elmondom, ha nem hív az OC vagy HC passz játékot, akkor az irányító nem fog passzolni.

 93. 96

  Goodell

  Titans meccs nem lepett meg, és így utólag a Greenbay se meglepetés. A jobb és kiegyensúlyozottabb csapatok nyertek.
  Van egy kis hiányérzetem mert a New Orleans és Baltimore-ba szerintem több potenciál volt, de hát az nfl playoff rendszer ilyen, hirtelen halál és minden meccs más. Sajnos így a végére unalmas lett ez a playoff, de hát a superbowl meg igazi csemege lehet.
  Győzzön a jobbik, sportszerűen.

 94. 97

  Megawatt Szvetozár

  :) Ő az a Lawrence, akinek bármikor engednéd, hogy irányítson, pedig nem is QB.

 95. 99

  tmbb

  biztos nagyon meg fog sértődni a Jimmy!

 96. 100

  chester

  Mert nem tudott min valtoztatni. Van negy belso linebacker az aktiv keretben, akik raadasul olyanok amilyenek, es igy is a vedosnapek haromnegyeden alltak fel ket LB-vel.

 97. 101

  Megawatt Szvetozár

  Á, szerintem nem, nem valószínű, hogy olvasná a kommentjeimet ;)

 98. 102

  Viktor Gál

  Pedig reméltem, hogy lesztek ismét olyan lágyszivűek és Raheem Mostert után őt is átengeditek.

 99. 103

  d zoli

  A tavalyi 2 hosszabbításos championship Sunday elényeztette a jónépet.
  Az idei OT meccseket már el is felejtették.

 100. 104

  bjeela

  Pedig nálunk tradícionálisan kiváló az értékfelismerési képesség, ezért nem is törtéhetett másként, mint a közismerten jó szívünk adakozásra sarkallt minket.

  Bár ahogy elnézem nem csak mi voltunk vele kapcsolatban ilyen engedékenyek…

 101. 105

  Gáspár Bollók

  Nincs meg az emberanyag sem a LB sorban, hogy kontrolálni lehessen ezeket a futásokat.

 102. 106

  bjeela

  Az asszony tuggya, hogy elment az eszed? Mikor mekegtél neki erről a sónyalási vágyadról?

 103. 107

  bjeela

  Nézd, dolgozott vele napokat, nagy nehezen kitanáta, akkor most csak azért, mert nem vált be, még nem kellene azonnal kihajítani az ablakon és mindjárt kicserélni valami másra. Miért vagy ilyen türelmetlen, hát nem ebben az országban szocializálódtál?

 104. 108

  ahanem

  ne állj sorba, nem egészséges.

 105. 109

  ahanem

  “az a különbség, hogy az amcsi kommentátoroknál sosem érzed részrehajlás jeleit”

  rossz csapat meccseit nézed, ez csak ennyit jelent

 106. 110

  ahanem

  Sankó ért hozzá, csak nem tudja ezt úgy átadni, mint mások.

  Hozzáteszem, ha ismersz pár koncepciót és nem 2 éve kezdted el nézni a játékot, vagy az átlagnál kicsit érdeklődőbb vagy, akkor az itthoni, kicsit ismeretterjesztő kommentár már bőven nem lesz elég a számodra. Leginkább azért, mert ahelyett, hogy arról beszélnének, hogy a Cover 3 ellen miért jó egy olyan O play, amiben van 2 megjátszható Seam útvonal meg egy Hook vagy Comeback (vagy miért nem), ahelyett arról kell beszélni, hogy mikor áll meg az óra, mi az a jogosult elkapó, mi az a OPI/DPI meg hasonlók.

 107. 111

  ahanem

  a kéréds inkább az, hogy Shanahan vagy Reid fog leolvadni, mert mindketten hajlamosak rá.

 108. 112

  ahanem

  blokkolt FG/XP? az lenne az igazán kitolás.

 109. 113

  hengörfej

  “majd a fumble után A-rod még egy gyönyörű INT-et is passzol”
  azért ott ma az ismétlésben is nagyon olybá tünt, hogy annak a passznak oda a first down-ra címezve a helye, csak az Alisson túlfutott rajta…

 110. 114

  stanley

  Szerintem is egy Packers-Saints jobb meccs lehetett volna, és így talán a 49ers-Seahawks is. Kurva Vikings.

 111. 116

  Sztoti

  Ez téma volt a közvetítésben is, hogy Alisonnak ott visszafelé kellett volna jönnie nem pedig előre. 🤔 Fene tudja, lényegen nem változtatott sajna.

 112. 117

  Bujdy Bujdy

  Szerintem még bírható, ahogy Ricsi szurkol. Nem durvább, mint pár másik riporter esetén a Pats, vagy ARod fényezése. Engem pl. nem fordít a Chiefs ellen a viselkedése, meglátjuk, az SB alatt mennyire tudja magát visszafogni.

  Bár tény, hogy viccesebbek voltak azok az évek, amikor Sanyival egymás vérét szívták, miközben a Bears és a Chiefs egymást múlta alul! :D

 113. 118

  Bujdy Bujdy

  Nem. Amikor rommá vered az ellenfelet úgy, hogy még passzolni sem kellett hozzá érdembe, az a ciki. Az ellenfélnek…

 114. 119

  Zoard

  Puntoláskori időhúzásról tennék megjegyzést.
  Minjárt mondom is hogy semmiképpen nem ezen múlt a 49’s – Packers meccs kimenetele!!!
  Reméljük a jövőben egy szoros PO vagy SB meccsen nem egy ilyen eset befolyásolja majd döntően az eredményt.

  Az öreg bostoni kócs már az idény elején direkt megjátszotta a támadóidő lejárást, hogy megmutassa ez így nem sportszerű, de zavartalanul használható eszköz minimum 40mp elégetésére (még lehet fokozni).
  Változatni kellene a szabályokon.
  Példa: A mexikói foci vb-n tömegesen előforduló kapusnak hazaadogatós, labdaölelgetős időhúzáscunami után
  megváltoztatták a szabályt és a kapus azóta csak elrúghatja . Ez azért jelentős mértékben megváltoztatta a játék tartalmát.
  A gurulósfocihoz hasonlóan valamit itt is ki kellne taláni.
  Milyen tippetek van erre?

 115. 120

  pritek

  Nekem nem ugy jott le, hogy Henryt olyan nagyon meg tudtak volna allitani (es itt nem arra gondolok, hogy 2nd downnal mar megvolt neki a first az elso felido vege fele). Egeszen egyszeruen a Titans hatranyba kerult es befejeztek a futast. Amivel aztan orveny szeruen szepen le is huztak magukat.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team