About the author

7 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Remek cikk, köszi! Sokáig olvastam volna még…

 2. 2

  reszelo.aladar

  Mondjuk a legérdekesebb megállapítás, hogy az elődöntőkben mindg volt egy nagyon nagy verés. Ennek fényében pedig csakugyan nincs közel sem egy szinten a 4 csapat. (Bár NFL-ben is volt olyan Wild card kör, ahol bőven 2 labdabirtoklásnyival nyert minden csapat).
  A lényeg, hogy ezt ki kellett próbálni, mert anélkül nem derül ki. Viszont ez nyilván akadálya lesz annak, hogy esetleg 8 csapatra bővítsék. Pedig ott már tényleg minden jó(nak tűnő) csapat megkapja a bizonyítás lehetőégét. De simán lehet, hogy a #8 és a #1 között osztályni különbség van.

 3. 3

  gborh1972

  nagyon érdekes, hogy mindkét oldalról van érv-ellenérv, tekintve, hogy tényleg sokszor voltak blowoutok az elődöntőben, viszont cserébe az ötből már kétszer nyert 4. seed
  én személy szerint a 6 csapatos PO-t támogatnám, ahol minden konfgyőztes + a legjobb G5 csapat befér

 4. 4

  acsdav2

  1.Én pont, hogy nem támogatnám. :) Ha megnézzük az idei évet, akkor lett volna egy Clemson-Memphis és Oklahoma-Oregon a WC körben. Az első nyilván óriási kiütés lett volna a 2. valószínűleg szoros lett volna. Az elődöntőben az LSU a bye week miatt még biztosabban nyer, a másik ágon pedig az adok kapok így az Ohio Statenek jön ki jobban. Nem lennénk előbbre. Szerintem jobb ez a mostani rendszer. :)
  2. Elég lenne annyit változtatni, hogy az alapszakaszban a szabadon választható meccseket jó csapatokkal vívják, ne gyengékkel.

 5. 5

  szponzor

  Nagyon jó összefoglaló cikk, hasznos olvasnivaló – főleg a hétfő éjjeli (kedd hajnali) NCAA-döntő előtt!

 6. 6

  gborh1972

  Akartam én is írni példát, de az idei tényleg nem volt erre jó :D Viszont az elmúlt pár évben a UCF-et megnéztem volna, mire képesek

 7. Pingback: 2020 National Championship Game – Clemson vs LSU | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team