About the author

17 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  A toronymagas esélyese a SB-nak a Ravens, én csak azt várom, hogy nagyobb (több mint 2 labdabirtoklásnyi) hátrányban mire mennének. Pl. bepánikolna-e Harbaugh, elkezdenék-e sokkal passzoltatni Jacksont… Mert egyelőre túlságosan is rendben vannak, túlságosan is tökéletesek. A baj az, hogy itt érzem a legnagyobb különbséget a két csapat között. A PO másik 6 csapatát esélyesebbnek tartanám a Ravens ellen. Akár történelmi kiütés is lehet ebből.

 2. 2

  katonadani

  csak AFC-ben maradva Texanst miért? sztem Titans simán jobb, mint a Texans

 3. 3

  Megawatt Szvetozár

  Kitettél magadért, Dani, de azért ismerjük el, hogy a bácsiktól (RIP) nagyon messze van még a szakmai minőség!

 4. 4

  Bujdy

  Átugrottam a többi cikket, hogy a rávessem magam a bácsik disszertációjára, erre kiderült, hogy csak clickbait volt… :(

 5. 5

  katonadani

  a nagybetűknek árulkódnak kellett volna lenniük :)

 6. 6

  chester

  Na de melyik csapat ellen lehetnek két labdabirtoklási hátrányban?

 7. 7

  Tizenkettes

  Valahogy a Texans védelmét inkább odaengedném a Ravens O ellen. Bár a számok alapján nem, mégis így látom. Több a PO rutin, ott van a Watt faktor. Az a helyzet, hogy a TEN védelméről nehéz elképzelni, hogy megállítsa a BAL-t. Persze kevés ilyen D van, nem is mondanám, hogy “bezzeg a HOU”. Ez csak egy tipp. A Texanst inkább tudom elképzelni olyan csapatnak, amelynek a védelme egy PO-meccsen hatékonyabb tudna lenni a Ravens ellen, mint Titansé.

 8. 8

  Tizenkettes

  Hát ez az. Ez olyan, mint az indián síugró. Lehet, hogy van ilyen, de… :)

 9. 10

  Caselele

  https://youtu.be/KXkkYwa0jh8
  A ravens se veretlen, ez legyen mindenkinek a fejében azért meccs előtt 😉

 10. 11

  ahanem

  Byard karrier napot tart 1 int 2 ff abból egyet összeszed egyet valamelyik dl és máris egy szinten van a két csapat

 11. 12

  FitzMagic

  Engem azért meglepett ez a vélemény, hogy a Ravens támadósor sikeréhez nem kell tehetség, csak edzői logika és kreativitás. Én abszolút azt hittem, hogy Lamar elengedhetetlen egy ilyen szisztémához, és az ő zsenije a kulcs. Te mit értesz az alatt Dani, hogy nem kell tehetség? Egy mobilis irányító és egy átlagos támadófal elég? Vagy zsebirányítóra is lehetne adatptálni egy hasonló rendszert?

 12. 13

  katonadani

  wait, nem azt mondtam, hogy az offense sikerességéhez nem kell tehetség :D
  azt, hogy olyan előnyöket tudnak szerezni, amihez semmilyen tehetség nem szükséges (legfeljebb edzői) – motion, play action, ezt bárki be tudja építeni a támadósorába és instant jobb lesz tőle

 13. 14

  FitzMagic

  Ez így kevésbé lep meg. :D Azt hittem az egész előtte lévő részt summázza az a bekezdés, valószínűleg az elé berakott kép miatt. De ha már itt tartunk, szerinted pl egy viszonylag kilátástalan Bears offense-en mennyit segíthetne ez a fajta támadó szisztéma? Ott gyakorlatilag minden téren jóval kilátástalanabb a helyzet, de ha valamiben, akkor lábon Trubisky is elég jó, tehát papíron ott is megvannak az eszközök, amivel hizetálásra lehetne késztetni a védelmeket.

 14. 15

  katonadani

  tavaly Nagytől is láthattunk tök jó dolgokat egyébként, idén valamiért visszavett ebből, talán egyszerűsíteni akarta Trubiskynek a dolgokat, de nagyon mellélőtt vele. Nagyon megnézném egy kompetens QBval mit csinál, de igen, Trubi lábait idén is jobban ki kellett volna használni. Tavaly ez ugye ment, nem tudom mi lehetett az oka, hogy idén nem nyomták ezt

 15. 16

  Péter

  :))))))

 16. Pingback: Itt vannak a liga legjobbjai! | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team