Connect with us

Hír

A liga legfiatalabb GM-ét nevezte ki a Browns

Kinevezte új general managerét (és egyben EVP-jét) a Browns, ráadásul egy ismerős arc tér vissza Clevelandbe. A mindössze 32 éves Andrew Berry lesz az új GM, aki egy év philadelphiai kitérő után visszatér a csapathoz – számol be többek közt Ian Rapoport.

A liga legfiatalabb GM-e 2016 és 2018 között dolgozott Clevelandben, mint a játékosszemélyzetért felelős alelnök, tehát együtt dolgozott a stratégiáért felelős Paul DePodestával, akinek elég nagy szava van most a csapatnál. Ez azért jó dolog, mert arra fókuszál jelenleg a Browns, hogy meglegyen a harmónia a front office-on belül, illetve a főedzővel együtt. Ennek hiánya eddig nagy problémákat okozott a csapatnál, jöttek-mentek a főedzők és GM-ek, most viszont mindenképp adott lesz a kémia a felek közt, hiszen hasonló állásponton vannak a lefektetett irányvonalat illetően.

Berry dolgozott már játékosmegfigyelőként (college és pro egyaránt) és foglalkozott már szerződésekkel, illetve stratégiával is, tehát igazi mindenesnek mondható. Öt éves szerződést kapott, így pont akkor jár le a mandátuma, amikor Kevin Stefanski főedzőnek és Paul DePodestának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!