Connect with us

Hír

A Lions is takarít, hat edző került lapátra

Pocsék szezonon van túl a Lions, és mivel a vezetőség maradhatott a helyén, így alacsonyabb szinten kezdődött a tisztogatás: Matt Patricia elküldte a special teams coordinator John Bonamegót, az erőnléti edző Harold Nash-t, a linebacker coach Al Goldent, a tight ends edző Chris White-ot, a defensive back coach Brian Stewartot és a helyettes erőnléti edző Rodney Hillt.

 

A két erőnléti edző kivágása nem meglepő, a fél csapat IR-en végezte, ráadásul Da’Shawn Hand kálváriája (mindig csak majdnem volt játékra alkalmas) után már egyenesen kínos volt a munkájuk. A TE edző sem váltotta meg a világot, TJ Hockensonnak pocsék éve volt, ennél csak jobban lehet csinálni. Ugyanez a helyzet a linebacker és a DB edzőkkel is, bár itt nem kellene megállni, a DC Paul Pasqualoninak is repülnie kellene (Patricia mellé nagyon kell egy saját Patricia, aki ért a dolgokhoz és kooperálni tud a HC-vel, Pasqualoni pedig ettől nagyon messze volt).

 

Ami John Bonamegót illeti: a speciális egység átlagos volt, talán annál picivel jobb, de voltak hibák így is bőven. Védhető a döntés, van hely hová fejlődni.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!