Connect with us

Beharangozó

A maffia visszavág!

Két éve a nagy maffia háborúban már megpróbálta a Pegula család bevenni az Államokat, de nagyon hamar kudarcba fulladt a hadművelet. Azóta átszervezték csoportjaikat, sok szélhámostól és árulótól megvált a família, és bosszúra szomjazik.

Noha a Pegula család feltette a névjegyét az amerikai maffia térképre, még mindig kis halaknak számítanak, hiszen az ottani régióban még mindig a Kraft család nevétől érez meleget a gatyájában az egyszerű civil. Ezt kihasználva meghúzódtak a sötétségben, és sok apró bűncselekménnyel próbáltak fennmaradni, hogy ha majd eljön az idő, lecsaphassanak a többi családra. A türelem meghozta gyümölcsét, és egy új szervezeti egységgel próbálja Sean “Gulya” McDermott visszaállítani a rendet az országban, és a leghatalmasabb maffiacsoporttá tenni a Pegula famíliát.

Gulya a floridai tragédia óta kénytelen volt megválni nem egy fontos és tapasztalt emberétől, mert úgy érezte, hogy ezek a besavanyodott pofák már nem képesek arra, hogy elérjék céljaikat. Emiatt nagyon sok zöldfülű suhancot hoztak a családba, akik még egy rendes pofont sem tudtak adni a semmirekellőknek, nem hogy pisztolyt fogni a kezükben. Gulyának sok melója volt a pelyhesseggűek kitanításában, de mind remek katonának bizonyult, amivel a régió hat legbefolyásosabb családjába kerültek – de csak egy uralhatja a maffia térképet.

Ebben egy új fegyverforgató lesz a segítségükre, aki bivalyerős ökléről volt híres Wyomingban. Josh “Gunner” Allen ágyúkeze megelőzte hírnevét, és nagy erőket mozgósítottak arra, hogy a szervezetbe csábítsák, de végül sikerült. Gunner mikor megérkezett, egy ügyetlen, tutyimutyi alaknak tűnt, akit egyből ki is néztek maguknak a nagyöregek a családban, de végül ők kapták a taslikat. Sokan nem értették, mit lát benne a Gulya, és miért lenne képes ez a kis taknyos sikerre vezetni a családot, de hamar elhallgattatta a kételkedő hangokat. Amennyire anyám asszony katonájának néz ki, annyira karakán és tökös – sokak szerint nem a pisztolya a legnagyobb fegyvere ami nála van, de erről a buffalói asszonyokat kérdezzétek. Nem ő a legpontosabban célzó maffiatag, ellenben sosem fél beszaladni a tömegbe egy kis kétkezi leszámolásra – idén már kilencszer megtette sértetlenül.

Don Pegula is meglátta a potenciált a kis sihederben, és úgy gondolta, hogy őt teszi meg egy kis csoport vezetőjének, ami vadiúj maffiatagokból fog állni. Így került a családhoz két tapasztaltabb maffiózó, John “Fürgeláb” Brown, akit még senki nem futott le, ez nem egy rablásnál jött jól a maffia számára, illetve Cole “Törpe” Beasley, aki mérete ellenére nagyon sok embert kifektetett már. Már csak egy sofőr hiányzott, egy olyan, akinek még nincs priusza, és viszonylag ismeretlen a többi család számára, ő pedig Devin “Motor” Singletary lett, aki úgy bánik a kormánnyal, mint ahogyan senki más. Gunner azonban nem érte be ennyivel, és kért egy ötfős biztosító csapatot is, akik bármikor a segítségükre sietnek, ha a dolgok elvadulnának. 2019-ben 596 alkalommal kellett jelen lenniük a rablások során, de ebből csak 147 alkalommal mondtak csődöt, ami remek teljesítmény a tavalyi borzadály után, amikor bucira verték őket nem egyszer.

A család ékszerdoboza mégsem ők, hanem a Gulya privát egysége 11 dörzsölt gonosztevővel, akik a Védelmezők névre hallgatnak, és országos hírnévre tettek szert. Köztük van az ország egyik legjobb zsebtolvaja, Tre “Fekete” White, egy igazi sunyi disznó, aki már hat alkalommal is besunnyogott az ellenfél kötelékébe lopni egy csata közben. Ő a csoport kirakatarca, de a legismertebb név Lorenzo “Zsákos” Alexander, egy veterán gyilkológép, aki mindig zsákban viszi el a hullákat, innen ered a nickneve is. Zsákos 2016 óta tartozik a család kötelékeibe, de a Donnak már bejelentette, hogy az idei háború lesz számára az utolsó.

A Pegula család háborúja ezúttal a déli régiókra helyeződik, ahol a houstoni família ellen kell csatát nyerniük, ahol a Védelmezőkőn múlhat a leszámolás sikeressége. Az ellenség között van ugyanis Texas legfélelmetesebb duója, az “Aranykezűek”, azaz Deshaun Watson és DeAndre Hopkins, akik nem egy csoportnak okoztak már vereséget egy csatában, és most is erre készülnek. Ha őket sikerülne kiiktatnia a Védelmezőknek, akkor könnyen nyerhetik a csatát, hiszen a houstoniaknak nincs más esélye a győzelemre. Még úgy se, hogy kiszabadult a börtönből JJ “Nagyember” Watt is, aki az ország egyik leghíresebb bérgyilkos családjának legidősebb sarja, aki a McNair família szolgálatait teljesíti.

Nagyember kilenc éve van jelen a déli maffiaháborúban, ebből két és fél évet ült börtönben, de így is 96 ember meggyilkolásáért felel, ami a legtöbb az ország déli részén az aktív maffiózók közül. Az ő kiiktatásáért Gunnerék lesznek a felelősek, akik ha összecsokizott bugyiban várják majd a Nagyembert, annak biztos halál lesz a vége.

[quote]Új olvasóink kedvéért mondjuk, hogy sokéves hagyomány az FK!-nál, hogy minden rájátszás-meccs elé mindkét oldalról írunk beharangozót, így ha ez a cikk túl egyoldalúra sikerült, akkor az nem véletlen.

Van egy párja is, azt pedig ERRE A LINKRE kattintva találjátok. Vagy keressétek fel a KIEMELT cikkünket, ahol minden mai meccshez találtok beharangozót, illetve a bold predictionjeinket is ott találjátok, ráadásul a meccsek alatt a kibeszélő is ott lesz.[/quote]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!