Connect with us

Érdekességek

A Manning-testvérek 500 millió dollárt kerestek az NFL-ben

Eli Manning a valaha volt legtöbbet kereső NFL-játékosként akasztotta szögre a sisakját, hiszen 252,3 millió dollárt gyűjtött össze a fociból (ebben nincsenek benne az egyéb, szponzorációs keresetek, viszont az adókat sem vonták le). Ezzel az összeggel egyébként épp testvérét, Peytont előzi meg, aki $248,7 milliót keresett meg az NFL-ben, így pedig ők ketten átlépték az $500 milliós, azaz félmilliárd dolláros határt, ami egészen elképesztő – jó dolog Manningnek lenni, na.

A kereseti lista harmadik helyén Drew Brees áll $244 millióval, majd Tom Brady $235 millióval, így amennyiben nem vonulnak vissza idén (várhatóan nem is fognak), akkor mindketten megelőzik a Manning-tesókat. Az ötödik helyen egyébként Aaron Rodgers áll $233 millióval.

A növekvő fizetésekkel érdekes kérdés lehet, hogy lesz-e testvérpár, amely megdönti a Manning-fivérek $500 milliós rekordját. A Watt-tesóknál JJ most 118 millióig juthat el, ha kitölti ezt a szerződését, ehhez hozzátehet még valamennyit, de ez túl nagy különbség ahhoz, hogy TJ a közelébe jusson a tesó-rekordnak. A Bosáék lehetnek még opciók, Joey jelen szerződésével eljuthat $40 millióig 2020 végére, utána kaphat egy évi $25 milliós szerződést mondjuk öt évre, az már $165 millió. Ha minden jól megy, utána összeszedhet még vagy $75 milliót a maradék éveiben, Nick pedig még többet kereshet majd a fizetési sapka növekedésével, szóval nem elképzelhetetlen a dolog, de persze ehhez mindkettejüknek 10+ évig kiválóan kell teljesítenie, ami nyilván közel sem biztos.

Az meg a másik dolog, hogy Patrick Mahomes (kis túlzással) akár egyedül is összeszedhet 500 millió dollárt karrierje során, ha így folytatja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!