Connect with us

Hír

A Panthers elküldte Greg Olsent!

Greg Olsen Twitteren jelentette be, hogy kilenc év után elhagyja a Panthers csapatát. Bár az üzenetében kvázi azt írja, hogy ez közös érdek, mivel volt élő szerződése, ez hivatalosan azt jelenti, hogy a Carolina kivágta.

 

 

Olsen 1/31-es volt 2007-ben, a Bears választotta ki. Chicagóban átlag feletti volt, de annyira nem volt kiemelkedő, hogy mindenképp ragaszkodjon hozzá a csapat, így négy év után egy harmadik körért cserébe elcserélte a Panthersszel. Olsen új otthonában 6 463 yardot szerzett, ami a harmadik legtöbb a franchise történetében poszttól függetlenül, illetve neki van a legtöbb elkapása és yardja is TE-ként. Továbbá ő az első tight end a történelemben, akinek egymás után három évben is összejött az 1000+ yardos szezon.

 

Az elmúlt három évben viszont nem jött a jó teljesítmény, sokat is volt sérült, így nem meglepő, hogy a Panthers a kirúgása mellett döntött, amivel 8 millió dollárt szabadított fel. Olsen állítólag nyitott még a folytatásra, de van pár ajánlata szakkommentátori munkára is, és amikor szögre akasztja a cipőjét, minden bizonnyal ez jelenti majd a jövőjét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!