About the author

60 Comments

 1. 1

  snookerista

  Végülis csak rajta ment el a playoff. Nekem nem szimpi ha valaki kiprovokál egy verekedést aztán meg adja az áldozatott, amellett hogy Garett is egy idióta. Amúgy róla van valami hír? Visszatérhet e jövőre?

 2. 2

  Sestertius

  “A Ravensnél meg vannak elégedve Mason Rudolph-fal” :D :D

 3. 4

  Bélabá a csótány

  Nem értem ezt a nagy Rudi ellenességet…

 4. 5

  Tamás

  Meg vannak vele elégedve?
  Vagy nem tudnak helyette jobbat hozni és az illendőség ezt mondatja Art Ronneyval vagy vak és nem lát a szemétől.
  Azt nehezen tudom elképzelni, hogy Rudolph nagy fejlődésen megy keresztül és elit szintű irányító lesz.

 5. 6

  Antal Kovacs

  “A szezon közben le is lett cserélve Delvin Hodges-ra” – “A PFF értékelése szerint (…) Kyle Allent és Devlin Hodges-t előzte meg”. Mi itt a kérdés? :D

 6. 7

  bjeela

  Az, hogy miként lehet két ilyen bűnszar QB BigBen mögött?

 7. 8

  bjeela

  De mink a nyóckerben szocijalizálóttunk, szal neszójjbe!

 8. 9

  bjeela

  Nem kell, hogy mentorálgasson, tessék tőle ellesni. Azt meg nem értem, mi összefüggés van diáklányok mentorálása és a focista ifjak hanyagolása között?

 9. 10

  snookerista

  Azért voltak a Steelersnél nem kutyaütő qb cserék. Pl. Elég Vickre gondolni aki bár öreg volt de futni tudott

 10. 11

  Antal Kovacs

  igen, de ő csak levezetni ment már oda, és nem is kellett nagyon neki a mentorálás. amúgy komolyra fordítva a szót nem tudom, hogy ez mennyire BigBen hibája, hogy ennyire gyengék a csere QB-k, lehet rossz front office / scouting is mögötte, inkább ez, de lehet hogy ő is adhatott volna pluszt nekik (már ha tényleg úgy gondolja hogy neki ez dolga lenne).

 11. 12

  Bélabá a csótány

  ” nem kutyaütő qb ”
  Nem-e?:”D

 12. 13

  Everlast77

  :DDDD

 13. 14

  ahanem

  nem sikátor, Sikágó

 14. 15

  ahanem

  hálisten a braunsznak is elment a playoff neki (is) köszönhetően

 15. 16

  camillo 7777

  Kyle Allen ennyire gyenge lett? Pedig az elején biztató volt.

 16. 17

  Bélabá a csótány

  17/16 TD-INT,13 Fumble 7 Lost.
  Utolsó 5 meccs kezdőként:7 TD,10 INT

 17. 18

  Kopi3.14

  Landry Jones is fényévekkel volt jobb tőlük.

 18. 19

  Kopi3.14

  “A PFF értékelése szerint a 3. legrosszabb irányító volt tavaly, csak Kyle Allent és Devlin Hodges-t előzte meg.”
  Yard/game alapján a csapat is 30.

 19. 20

  bjeela

  Ja, hogy sík ág ó! Így mán értem. De mijaszaréé csodákozó egy síg ágtó?

 20. 21

  bjeela

  Amúgy inkább ez a tipikus, hogy az öreg QB-k, akik még játszani akarnak elvétve mentorálják a konkurenciát.

 21. 22

  bjeela

  Nem értem, mi a gondotok. Trub is igazolta, hogy MVP szintű QB, bíznak is benne Csikágóban és úgy tűnik Piccbörgben is rájöttek, hogy ki a fontos a csapat számára. Okosak.

 22. 23

  Krisztian Fekete

  A szezon előtt bölcsen elcserélték a csere qb-t.

 23. 24

  M Doppelspeiche 405

  Sikágóban bjeela

 24. 25

  d zoli

  Megy itt a rudizás. Miközben receiverek karrier hetet tartanak hülyeségben. A három széparcúhoz képest Rooney a fasorban sincs.
  No Brown megjött. Felkészül Jules.

 25. 26

  Antal Kovacs

  Hát amiket hallani innen onnan (bár pl. AB84 jelen esetben sem túl hiteles forrás) BigBen nem igazán az a mentorálós típus, azaz inkább mentorál 20 éves diáklányokat :) Ez is csak pletyka, bár lehet összefüggés.

 26. 27

  Bélabá a csótány

  Idézem a wikipediát a Dobbs csere kapcsán:” This happened after Mason Rudolph won the backup quarterback job.”

 27. 28

  Krisztian Fekete

  Wikipedia. Szóval még az is lehet, hogy Rudi írta.

 28. 29

  Bélabá a csótány

  Ez nem igaz.
  De hamár szóbakerült, még az XFL-ben is megszopatta magát egy sérüléssel, konkrétan a fél XFL alapszakaszt kiüli a Dallas Renegades-ben.

 29. 30

  Bélabá a csótány

  100%
  Viszont az előszezon stat ez volt:
  Dobbs:GP/GS 4-2,54.5%,280 y 0 TD, 2 INT, 57.6 QBR
  Rudi:GP/GS 4-1,65.1% 368 y 4 TD,1 INT,113.3 QBR

 30. 31

  Antal Kovacs

  igazából nem sok… arra gondoltam egyébként itt, hogy lehet BigBen nem is volt olyan sokat jelen az edzéseken, de ez is csak a rossz pletykák miatt van, nem tudhatjuk, és valószínűleg az ellenkezője igaz. viszont az is látszik, hogy túl sokat nem foglalkozott a fiúkkal…

 31. 32

  Bélabá a csótány

  Konkrétan kijelentette hogy szarik rudira.

 32. 33

  Roxie

  Én egy kicsit humánusabb oldalról közelíteném meg a dolgot. Nem rég kezdtem el ezt a sportot követni (legalábbis az itt kommentelőkhöz képest), viszont nekem ezalatt a pár szezon alatt az jött le, hogy a Steelers vezetősége nem szereti elengedni azokat a játékosait, akiket emberileg megkedvel. (Bell, akit inkább ültettek, mint elcserélték volna, bár ő azért hozott teljesítményben nem hasonlítható össze Rudolph-fal, és ugye azt se felejtsük el, hogy a rosteren van még inaktívként Shazier, akinek adtak szerződést idénre is, hiába nem engedték az orvosok játszani [ami példa értékű]) Ebből kifolyólag érthető, hogy kitartanak Rudolph mellett is, mégha ebben a szezonban egy nagy kupac kaki volt. Azonban azt is észrevettem, hogy BigBen hatalma szembetűnő. Ha valakit megkedvel, ahhoz ragaszkodik, akit meg nem vagy összezördül vele, tesz róla, hogy elmenjen a csapatból, esetleg ne játszon pár meccset. A séma a következőként alakul: BigBen elkezd fújni egy játékosra, aztán Tomlin egyből mellé áll. (Azt viszont érdemes tudni, hogy az irányító is egyenrangú a többi játékossal [beszéltem erről egy-két amerikai ismerősömmel], az öltözőben nincs pozíció hierarchia, szóval szerintem BigBennek nem kellene ennyire meghatároznia azt.) Nyugodtan lehet támadni, hogy ilyen eredménnyel, amiket BigBen elért, kell lennie befolyásának a csapatra, viszont én HC-ként és GM-ként ott húztam volna egy határt, mikor az egyik legjobb futóm (NFL szinten is) elvesztése után (lehet sikerült pótolni Connerrel, de Conner nagyon sérülékeny játékos, tavaly is megsérült, idén a fél szezont kihagyta) az egyik legjobb elkapóm kikérte magának, hogy a háta mögött a médiának tettek szemrehányást a teljesítményéről, és emiatt itt akart hagyni, hiába volt a rosteremen egy másik kiváló elkapó, Juju. (Washington miért játszott limitáltan tavaly? BigBen megharagudott a Denver elleni meccs miatt. Idén viszont szép megmozdulásai voltak a srácnak.) Ezekből következtetve azt gondolom, hogy bármennyire is azt írják, hogy BigBen nem mentorálta a cikkben szereplő irányítót, mégis tehette, ha “meg vannak elégedve vele”. Esetleg a mentalitása lehet hasonló a veteránhoz, ami miatt szerintük megéri megtartani, de az eddig látottak akkor sem indokolják, viszont ha valóban ez az ok, azzal ki törölhetik a feneküket.

 33. 34

  ahanem

  A Titans megmutatta kicsiben, hogy a yard/gm senkit nem érdekel, Winston meg nagyban… :D

 34. 35

  ahanem

  BigBennek össze kéne törni mindkét lábát (hogy visszavonuljon és ne legyen annyi halott pénz) majd cserélni Newtonért, Daltonért, vagy lepaktálni a ördöggel és elhozni Joe Tom Bradyt

 35. 36

  Bélabá a csótány

  ” és ne legyen annyi halott pénz”
  Pécsi vagy?

 36. 37

  Bélabá a csótány

  OBJ cikket már alig várom :”D

 37. 38

  szemhokinsz

  Az a gond ezzel ,hogy az idő ezt semmiben nem igazolta ,Bell remek, én imádtam sőt a mai napig ,az se zavar ha zöldben futkoz(ahol egyébként fogalmuk sincs ,hogy kellene használni) ,de egyértelműen nem érdemes egy futóra rátolni a házat, a másik kedvencemnél az isteni ABnál meg az derült ki ,hogy komoly érdemrendeket kellene adományozni Tomlinnak és talán még BigBennek is ,hogy ennyi sok év alatt is normális embernek tudták mutatni a wrt ,mert mióta elment egyetlen erre utaló momentumot sem tud felmutatni.Azzal egyetértek ,hogy a Steelers próbál emberi oldalról is közeledni a játékosaihoz nem csak a mocskos lóvét hajtani, de nem hülyék ott sem, Masont ma cserének hagynák meg arra meg egyébként az évek alatt még jó is lehet . Az meg ,hogy nincs pozíció hierarchia meg nettó baromság ,egyetlen poszt sincs akkora ráhatással a játékra mint a Qb .ergo mindennél fontosabb ,hogy minél kellemesebb közege legyen ,arról nem is beszélve,hogy a “huncuttestű” (még stílerszesként is imádtam a bácsikat) bőven rá is szolgált a megkülönböztetésre.

 38. 39
 39. 40

  Kopi3.14

  Nézd meg a meccseket, fényévekkel jobb volt ennél a két szerencsétlennél. Ami nem azt jelenti, hog általánosságban jó volt. Nem volt olyan határ szar.

 40. 41

  Kopi3.14

  Vannak azért tévedések:
  “viszont nekem ezalatt a pár szezon alatt az jött le, hogy a Steelers vezetősége nem szereti elengedni azokat a játékosait, akiket emberileg megkedvel. (Bell, akit inkább ültettek, mint elcserélték volna, bár ő azért hozott teljesítményben nem hasonlítható össze Rudolph-fal, és ugye azt se felejtsük el, hogy a rosteren van még inaktívként Shazier, akinek adtak szerződést idénre is, hiába nem engedték az orvosok játszani [ami példa értékű])”
  1. Deebo. Biztos, hog emberileg senkinek nem volt vele baja, mégis elengedték.
  2. Bell. Nem a csapat padoztatta, a játékos nem akart játszani, nem írta alá a Taget. Úgy meg nem tudták volna kivel elcserélni se- egyrészt mert drága volt, másrészt mert bizonytalan lett volna minden csapatnak, hogy egy évnél többet játszik náluk sok pénzért cserébe, harmadrészt, mert amíg alá nem írja, nem cserélhetik el.Vagyis csak kivágni tudták volna. De a csapat szerette volna megtartani.
  3. Shazier. Nem kell neki új szerződést adni, mert az utolsót tolják a játékra alkalmatlan státusszal- így tud a játékos hozzáférni a csapat rehabilitációs részlegéhez. Plusz már segédedző is a csapatnál. És mivel a védelem vezére volt, a teljes védelemnek, a teljes csapatnak mentálisan jót tett, hogy nem vágták ki a fenébe. A sokat emlegetett morál.

  “(Azt viszont érdemes tudni, hogy az irányító is egyenrangú a többi játékossal [beszéltem erről egy-két amerikai ismerősömmel], az öltözőben nincs pozíció hierarchia, szóval szerintem BigBennek nem kellene ennyire meghatároznia azt.)”
  Ben nem a pozíció miatt ennyire meghatározó, hanem mert a csapat vezére lett. A teljesítménye alapján. eleinte nem nagyon voltak oda érte a többiek, nem volt olyan vezér, mint manapság. Ki kellett érdemelnie, fel kellett nőnie hozzá.

  ” viszont én HC-ként és GM-ként ott húztam volna egy határt, mikor az egyik legjobb futóm (NFL szinten is) elvesztése után (lehet sikerült pótolni Connerrel, de Conner nagyon sérülékeny játékos, tavaly is megsérült, idén a fél szezont kihagyta)”
  Bell pénzt akart, nagy garantálttal, azért nem fogadta el a csapat által ajánlott szerződéseket. Nem Ben miatt ment el. És Bell ugyanúgy sérülékeny red flages, mint Conner, hagyott már ki majdnem komplett évet. Többször volt eltiltva, ráadásul megint mariska lenne, akkor az már ha jól emlékszem vagy tíz meccs, vagy egész szezon lenne.

  “(Washington miért játszott limitáltan tavaly? BigBen megharagudott a Denver elleni meccs miatt. Idén viszont szép megmozdulásai voltak a srácnak.)”
  Ehhez képest a sorsdöntő meccsen a Saints ellen az utolsó driveban kétszer is öt kereste Ben a FG távolságot jelentő passzal, vagyis a szezont jelentő meccsen simán bízott benne.

 41. 42

  Bélabá a csótány

  “Ez a rudi,nem az a rudi!Kinek hiszel?Nekem vagy a szemednek?”-Rudi anutája
  #babakek

 42. 43

  Kopi3.14

  Newton semmivel nem jobb állapotú már sajnos. Dalton? A Daltonok jó helyen vannak a sitten. Ha meg kéne, úgyis ki fogják vágni, felesleges érte cserélni. Előrelépés amúgy se lenne belőle és nem is lenne hosszú távú megoldás.

 43. 44

  Bélabá a csótány

  Biztos, de akkor is ronda. :=(

 44. 45

  bjeela

  “Hát merek én? Hát szabad nekem? Majd marha leszek konfliktust gerjeszteni.” Rudi apukája(?). Amúgy meg szeretem a kutát.

 45. 46

  Kopi3.14

  Nem szépségre mennek. A jelenlegi backup QB-k együtt sem érnek semmit.

 46. 47

  Péter Koller

  Meg a támadó falon, meg a semmi te és futójátékon, meg a szar gameplayen, meg az edzőkön.
  A teljes o csődöt mondott.
  Rudolph meg Hodges csak a szarul működő gépezet része volt.

 47. 48

  bjeela

  Rudi anyukája üzeni: Te aljas családi viszálykeltő rémhírterjesztő gazember! Hát nem szégyelled magad? bassza+, lebuktam

 48. 49

  Megawatt Szvetozár

  Szerintem ahhoz, hogy el tudjon valamit lesni, már kell eleve valami tehetség. Manning valamelyik backupjától kérdezték, hogy miért nem vitte többre, hiszen rengetegszer nézhette edzéseken és meccsen is. A válasz valami olyan volt, hogy néztem, néztem, de egy büdös szót nem értettem abból, amit csinál.

 49. 50

  Megawatt Szvetozár

  Elnyerte? Mint Gorcsev Iván a Nobel-díjat, gondolom…

 50. 52

  ahanem

  sajnos vagy nem sajnos, nem

  de biztos ők is nfl rajongók ha már a fizetési saopka egyik eleméről nevezték el magukat

 51. 53

  ahanem

  Brady már nem is érdekel mi? :DDD
  Dalton ilyen fal mögött ilyen skillplayerekkel simán hozna egy top10 alját, BigBent emg beolvasztják a 3. héten, ahhoz úgy is értenek arrafelé
  Newton meg egy lutri, de egy ilyen defense mellett még akár működhet is

  akárhogy is nézem, bármelyik jobb opció, mint egy túró rudolf, kacsa, vagy csengő, akik mind agyonveretik magukat vagy int és fumbli gyárosok

 52. 54

  bjeela

  :DDDD Ebben is van igazság. Az irányító tevékenység, de úgy általában a játék tele van titkokkal.

 53. 55

  Kopi3.14

  Az, hogy ennél a kettőnél jobb opció, az igaz. Viszont nem csak Backup QB-t kéne keresni. Dalton plafonját láttuk, karácsony után fél évig tart, mire kijózanodik és megint QB lesz belőle.
  Newtont is már szétverték, akkor egy potens QB kéne mögé is. Úgy meg felesleges őt is leigazolni.
  Brady nekem sosem volt a de jó lenne, ha a csapatomban játszana játékos. Plusz öregebb Bennél.

 54. 56

  ahanem

  értem én, Winstont akarod a vasashoz… :D

 55. 59

  Wyatt

  off, néz rá lécce az üzeneteidre :D

 56. 60

  Kopi3.14

  Őt sem. Járja a csapat a saját útját, találja meg ahhoz a megfelelő QB-t. És igazodjon ahhoz. Ahogy Ben esetében is rá kellett állni arra, hogy benyelnek sok QB hit, de kelleni fog az elkapóknak az extra idő.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team