Connect with us

Hír

A szombati lehet Brady utolsó (hazai) meccse a Patriots színeiben

Nem lesz épp újdonság Tom Bradyt a rájátszásban hazai pályán látni, azonban 2009 óta először a wild card körben is pályára kell lépnie a jövőbeli Hall of Famer irányítónak és a Patriotsnak. Ami már csak azért is érdekes és fontos, mert előfordulhat, hogy a szombati Titans elleni lesz Brady utolsó hazai meccse a Patriots színeiben. Vagy az utolsó meccse a Patriots színeiben. Vagy az utolsó meccse, evör.

Ugyan Brady azt mondta, hogy 45 éves koráig akar játszani, így pedig lenne még benne három szezon, az idei játéka egyértelműen nem a régi, a szerződése pedig lejár New Englandben, így jelen állás szerint szabadügynök lesz márciusban. Persze nem tudjuk, mit hoz a jövő, de a fenti három lehetőség mind előfordulhat a Titans elleni meccsen. A legrosszabb forgatókönyvet nézve kikap a Patriots és Brady visszavonul, így nem látjuk többet futballpályán ezt a mérkőzést követően. Ha kikap a Patriots és Brady távozik – ahogy sokan várják -, akkor is egy éra zárul le New Englandben. De ha tovább is jut a Pats, a papírforma szerint idén már nem fog pályára lépni a Gillette Stadiumban Brady, és ha tényleg beigazolódik a spekuláció, akkor lehet, hogy karrierjében sem (a következő körben mindenképp az Arrowheadbe utaznak, ha azt az akadályt is sikeresen veszik, akkor a konferenciadöntőben pedig papíron Baltimore-ba repülnek, amin persze egy Ravens-vereség változtathat).

A kiváló irányító azonban természetesen nem gondol még erre, nincs nosztalgikus hangulatban a wild card kör előtt.

Nem szeretek nosztalgiázni. Arra fókuszálok, amit tennem kell. Ez a hét nagyjából ugyanúgy telt, mint minden másik az elmúlt 20 évben. Úgyhogy koncentrálok arra, amit tennem kell, mert ez a csapat sok kihívást tartogat, nekünk pedig ki kell mennünk a pályára és nagyon jól kell játszanunk

– mondta Brady, via ESPN.

A szombati lesz Brady 41. playoff-meccse egyébként, amiből 30-at megnyert – a teljes rájátszásmezőny irányítói összesen nem értek el ennyit győzelmet karrierjük során. De vajon tudja még növelni győzelmei számát idén? És ha igen, mennyivel? Na és mi lesz vele márciusban? Nehéz kérdések, és nehéz rájuk magabiztosan válaszolni, Brady jövője ugyanis most először homályba burkolózik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!