Connect with us

Hír

A Vikingsnak “szándékában áll” megtartani Zimmert, de elkezdődtek a pletykák

A Minnesota Vikings társtulajdonosa, Mark Wilf tegnap kiadott egy közleményt, amelyben azt írja, hogy nagyra értékeli a general manager Rick Spielman és a főedző Mike Zimmer munkáját és szándékában áll mindkettejük megtartása a következő évre és azon túl is. Mindkét úriember szerződése egy év múlva lejár egyébként, a “szándékok” pedig gyorsan tudnak változni az NFL-ben, és elég sokan pletykálnak már arról, hogy egy esetleges Saints elleni holnapi vereség Zimmer állásába kerülhet.

Zimmer persze nem maradna sokáig csapat nélkül, ugyanis ha kirúgják, akkor jó eséllyel Jerry Jones ki is nevezheti a Cowboys élére a korábbi dallas védőkoordinátort (sőt, akár egy trade lehetőségét se vessük el, bár erre manapság nem nagyon volt példa). Ezt az ötletet megpedzegette már forrásokra hivatkozva az ESPN, az NFL Network és a Yahoo is, illetve legújabban a Pro Football Network, tehát nem légből kapott pletykáról van szó.

Minnesotában egyébként Kevin Stefanski támadókoordinátort neveznék ki Zimmer kirúgása esetén főedzőnek, akit ráadásul többen is hívnának HC-interjúra a megüresedett állások valamelyikére, a Vikings pedig lehet, hogy nem akarja őt elengedni, és inkább kinevezi főedzőnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!