Connect with us

Hír

Az Eagles kivágta a támadókoordinátorát

Voltak gondok az Eaglesnél bőven az idei szezonban, az egyik legtöbb baj pedig a támadósorral volt. Bár a sérülések egyáltalán nem könnyítették meg az egység dolgát, összességében így sem állt össze a dolog, így Doug Pederson elküldte a támadókoordinátor Mike Groh-t és a wide receiver coach Carson Walch-ot.

 

 

Groh 2018-ban lett OC, miután Frank Reich aláírt a Coltshoz. Korábban az elkapókkal foglalkozott, ezt a posztot tőle Walch vette át tavaly. Ritka szerencsétlen évük volt, miután Alshon Jeffery és DeSean Jackson is szinte egész évben sérülésekkel küzdött, a szezon végére pedig Nelson Agholor is kidőlt. Jobb híján így a kvázi az utcáról összeszedett elkapókkal kellett csodát tenni, ami nem meglepő módon nem sikerült.

Pederson egyébként a szerdai sajtótájékoztatón még azt mondta, hogy mindketten maradnak, azonban feltehetőleg felsőbb nyomásra végül meggondolta magát, és távozniuk kellett a sokat kritizált edzőknek. A támadókoordinátori posztra az első hírek alapján Jim Caldwell (korábbi Lions HC) és Kevin O’Connell (korábbi Redskins OC) lehetnek az esélyesek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!