Connect with us

Hír

Az előszezon megkurtítása kevés lesz a 17. meccses alapszakasz elfogadásához

A kezdeti bizakodás ellenére úgy néz ki, mégis komoly akadályokba ütközhet a 17. mérkőzéses alapszakasz bevezetése, írja a PFT bennfentes forrásokra hivatkozva. Természetesen a komoly fizikai terhelésnek kitett játékosok nem akarják a bővítést (egyébként 2018-ban Damon Harrison, idén pedig Emmanuel Sanders játszott 17 meccset az alapszakaszban egy szezonbeli cserének köszönhetően, ők pedig nagyon rossz véleménnyel voltak a dologról).

 

 

 

A patthelyzet nem feloldhatatlan, de egyértelműen a ligának kell engednie, ha szeretné ezt a plusz egy meccset. A hírek szerint a játékosnak nem elég az előszezon megkurtítása, a kezdők/veteránok ugyanis most is alig játszanak, szóval nekik ez gyakorlatilag semmilyen előnnyel nem jár. Természetesen szóba jöhet még a fizetési sapka drasztikusabb megemelése, ezáltal az átlagbérek növekedése, de állítólag ez sem feltétlenül elég a játékosoknak.

 

Ez utóbbi természetesen lehet, hogy csak a bővítés mértékének növelését szolgálja, de tegyük hozzá, hogy ez nem elsősorban a 17 meccses alapszakasztól függ. A játékosok már a 16 meccses alapszakasz esetében is jóval nagyobb szeletet szeretnének a tortából, valószínűtlen, hogy az alapkövetelésük mellé hajlandóak lennének benyelni a plusz egy meccset – a ligának tehát mást kell kitalálnia (vagy kvázi brutálisan meg kell emelniük a capat, aminek viszont a tulajok nem örülnének).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!