About the author

16 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Elképesztő, amit Burrow és az LSU mutatott a szezonban és a döntőben is!

 2. 2

  p. p.

  Rohadt jó lesz a csávó, szvsz Luck óta nem volt ilyen tehetség.

 3. 3

  vabu

  Csak nehogy eltékozolják Ohioban, volt már rá példa sajnos. Engem Zac Taylor nem győzőtt meg, meglepett hogy maradhatott de gyanítom adnak neki még egy évet.

 4. 4

  p. p.

  Hát igen, remélhetőleg nem jut Luck sorsára…na meg azért eléggé bevállalós ütközések terén, ebből is vissza kéne vennie, különben baj lesz.

 5. 5

  vabu

  Igen az NFL az más kávéház, erről Wentz is tudna mesélni, ő is belement mindenbe az elején míg meg nem sérült.

 6. 6

  bjeela

  Nagyon rettegek attól, hogy a Bengalsban ez a srác eltűnik. Itt az LSU-ban volt legalább három zseniális elkapója, kitűnő fala, elkapni is képes futói, egy jó védelem, ami megteremtette a nyugalmat, hogy nem kellett nagyon kapkodnia és egy érzelmileg túlfűtött, de hatalmas motivációt és biztonságot jelentő környezet, amit Orgeron alakított ki ennél a csapatnál. Ebből nagyjából semmi sincs a Bengalsban. Főleg egy jó program nincs, ami az LSU-t jellemezte, aminek ékköve lehetett Burrow. Ez a srác a mennyországból a pokolba kerül és ott kellene bizonyítania, hogy ő a legjobb. Elképesztő kemény feladat előtt áll és kétséges, hogy meg tudja majd ugrani segítség nélkül.

 7. 7

  bjeela

  Ritka nagydarab állat, de korántsem olyan gyors, mint a papa volt.

 8. 8

  Bélabá a csótány

  Mindegy TB-nek jó lesz.
  “Gyere ide te,hát én ismertem az apád.”

 9. 9

  R. Baggio

  inkább csak visszakerül, vörös Ohióhoz képest Louisiana a földi paradicsom

 10. 10

  bjeela

  Hááát, ha az ottani produkcióját veszem alapul, akkor nagy szarban lesz Cincinnatiban.

 11. 11

  Balázs Meilinger

  Azért jegyezzük meg, hogy a bengals elkapó gárdáját igen sokan elfogadnák a mai napig Nfl szinten. A futók is képesek elkapásra…. Igazából a gond a támadófallal, ill. a def.-el van. Ha ezt tudnák orvosolni, akkor jövőre a bengals akár még tovább is juthat…. Én mint vérmes Bengals drukker, 3 évet jósolok, mire felépíti újra magát a csapat….. Szerintem jövőre lehet még szmöre fog dobálni……..

 12. 12

  Bélabá a csótány

  31-49, 463 YDS, 5 TD
  Érdekesség hogy ebből két TD-t randy moss kölyke kapott el.

 13. 13

  bjeela

  Mééé nem figyeeesz? Az RB volt(Regős Bendegúz).

 14. 14

  Tibor Cseh

  Fuggetlenul attol,hogy jo jatekos-e vagy sem.Nekem mar most nem szimpatikus ezekkel a szinpadias,ontelt megnyilvanulasokkal.Az ilyen tipusu emberek oriasi pofonokba szaladnak bele,mig meg nem tanulnak szerenynek lenni.A sport es az elet is eleg jo tanitomester.

 15. 15

  bjeela

  Őőőőő, kikre is gondolsz elkapóként, akiket irigykedve nézünk? Mert Green ugyebár a végét járja, Boyd nem rossz, de mellette aztán síri csend és hullaszag. Abban viszont egyetértünk, hogy nem lenne szabad rázúdítani az NFL-t a srácra, még akkor sem, ha abszolút megérett rá, mivel ez a csapat csak lehúzza majd és elkedvetleníti. Nem kellene azzal kezdenie a karrierjét, hogy folyton kikap…

 16. 16

  Balázs Meilinger

  Háát a lesajnált Greent èn nem írnám le a helyedben…. 3 számu elkaponak az ross -erickson duo bármelyik tagja megteszi…. Ha engem kèrdezel az utobbi, mert sokrètübb. Bár az igazi Bengalsos dolog az lenne, ha nem Burrow-ot húznánk 😁.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team