About the author

6 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  És mint történelmileg: AFC irányítók > NFC irányítók.

 2. 2

  G.Tamás

  Érdekes az összehasonlítás, de talán érdemesebb lenne az NFC irányítóit NFC alacsonyabb fizetésű irányítókkal az AFC irányítókat pedig AFC-s magasabb fizetésű irányítókkal összehasonlítani, mert a rájátszás helyei 6-6 itt és ott az állandó, egymással nem versenyeznek. A következtetés akkor lehet pontos.

 3. 3

  katonadani

  itt inkább arról van csak szó, hogy akkor is lehet valaki sikeres, ha rohadt sokat keres az irányítója. Amellett, hogy akkor is, ha keveset keres és jól játszik

 4. 4

  G.Tamás

  Igen ezt értem, és a bizalmam meg is van a megállapításhoz, de én nem ismerem a be nem jutott csapatok irányítóinak a fizetését. Önmagában a Chiefs és az Eagels, főleg hogy az Eagels sérülésekkel folyamatosan terhelt már mutathatja a jelenséget. Egyébként ha minden irányító magasan keres az NFC-be (elméletileg), akkor evidens hogy magasan kereső irányítóval bejutnak, ugyanez igaz lehet az AFC-re, csak alacsony mértékkel. Tehát jó lenne egy-egy kiemelkedő példa ligákon belül is. Az is érdekes, hogy mi alapján mondható magas fizetésűnek egy irányító. Mondjuk 10 milliótól, vagy az összes irányító keresetének egy átlag viszonyszámától? Én nem ismerem a számokat.

 5. 5

  ahanem

  https://www.spotrac.com/nfl/positional/quarterback/starters-cap/
  https://overthecap.com/position/quarterback/

  Ha érdekelnek a fizetések vagy csak szimplán nem tudod belőni hogy ki kb mennyit keres, ezt a két oldalt ajánlom, bár a kezdőirányítók most kicsit furcsán vannak beállítva, mert ugye Sean Mannion nem kezdő, csak az utolsó héten ő kezdett a Vikingsben. A Positional Spending szerintem egy jobb indikátor, hogy melyik csapat mennyit költ a QB posztra.

 6. 6

  G.Tamás

  Köszönöm szépen! Szuper!!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team