Connect with us

Hír

Ben Watson Achilles-ín szakadással nyomta végig a szezont

Ben Watsonnak egészen szürreális szezonja volt 2019-ben. Tavasszal bejelentette a visszavonulását, lebukott tiltott szerek használata miatt (mivel visszavonult, így nyilván azt szedett, amit akart), ennek ellenére mégis aláírt a Patriotshoz, eltiltotta az NFL, a büntetése lejárta után kivágta a Patriots, majd visszaigazolta, hogy aztán 10 meccsen játsszon, nyolcszor ráadásul kezdőként. Most pedig elárulta, hogy Achilles-ín szakadással játszotta végig a szezont.

 

Azt nem hozta nyilvánosságra, hogy részlegesen vagy teljesen elszakadt-e az Achillese, de ez végül is lényegtelen. A fura az egészben az, hogy ezt egyszer sem jelentette a Patriots, pedig minden sérülésről köteles lenne beszámolni a csapat még akkor is, ha az adott játékos amúgy teljes edzésmunkát végez.

 

Nem lenne meglepő, ha emiatt pénzbüntetést kapna a Patriots. Korábban a Steelerst és a Lionst is megbüntette a liga a nem pontos sérülésriportok miatt, és a vicces az egészben az, hogy akkor is a játékos/csapattársak elszólása miatt derült fény a dologra.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!