About the author

14 Comments

 1. 1

  CaptainBukova

  ez inkább sirató ének volt, mintsem kedvcsináló. felsoroltad, hogy hol ne hibázzon a csapat. :((((
  lehet esélytelen a packers majdnem minden szempontból, de ha nem tudsz/akarsz igazán lelkesítő cikket írni, akkor megkérhettél volna mást. a titans sincs könnyű helyzetben, de a róluk szóló cikk után inkább elhittem, hogy tudnának nyerni, mint ezután.
  ennek a csapatnak nem az az erőssége idén, hogy kiváló játékkal veri az ellenfeleket. kicsit szenvedős, nem is látványos sokszor, de legalább izgalmas, mert egy meccsen legalább háromszor kapok infarktust, és kétszer agyvérzést. érdekes módon mégis eljutottak idáig. azért a 14-3 arányt nem a szél hordta össze! ráadásul ma aktivált a packers egy safetyt (Raven Greene), aki egész hasznos futás ellen. újra van RT, nyomást jól generál a D train, amit írtál is hogy JimmyG achillese, igaz JK Scott elvileg beteg, ami nagy problémát okozhat még.

 2. 2

  chester

  “ha nem tudsz/akarsz igazán lelkesítő cikket írni, akkor megkérhettél volna mást”

  Sajnos nem vagyunk idomilliomosok, es csak en ertem ra, bocsanat.

 3. 3

  Fetyke

  Azért a realitás talajáról nem kell elrugaszkodni. Nehéz úgy lelkesítő cikket írni, ha nincs olyan matchup ami nektek kedvezne.
  Én megvédem Chestert, szerintem nagyon jó, hogy nem írt le irreális dolgokat, elvárásokat. Ezt a meccset tényleg csak hibátlan játékkal és nagy szerencsével tudjátok megnyerni.

 4. 4

  Attila Horváth

  Na, egy bold északról csak a hangulat kedvéért: nagyobb verést kapnak a sajtfejek mint a vikingek múlt héten, SKOL!

 5. 5

  CaptainBukova

  persze, látom én is, hogy esélyesebb a 49ers. arra gondoltam csupán, hogy lehetett volna pozitívabbra venni a hangvételt :D
  szerintem az is csoda, hogy eljutottunk idáig és nem bízok benne, hogy a következő évben ennek a közelében leszünk. inkább csak élvezni kéne az egészet :)

 6. 6

  ahanem

  nem kell itt semmi kedvcsináló, nézd meg a 9ers 15. heti meccsét, és tudod, mit kell a GB-nek csinálnia. Ámen.

 7. 7

  Viktor Gál

  Witherspoonnal mellényúltál, hála Istennek nem ő fog kezdeni, hanem Moseley. Idén jó pár elit WR-t levett már a pályáról, bár Adams megégetheti párszor.

 8. 8

  HunPack

  Vedjed, attol meg nem lesz igazad, ezt masnak kellett volna megirnia, vagy ha nem volt mas, akkor inkabb senkinek…

 9. 9

  chester

  No offense, de amiket a ket kommentben leirtal, az alapjan mire legyek lelkes? Vagy mire legyen ennel pozitivabb hangvetel?

  Ha meg olyat irok hogy csak “elveztem az egeszet” akkor meg azt kapom vissza, hogy ez szar, hol van belole legalabb a minimum szakmaisag, stb. Ha meg atmegyek bacsikba es szetostorozom a 49erst foloslegesen akkor meg a karorvendok jottek volna anyazni – es teljes joggal.

 10. 10

  LG

  Elsőre én is furcsálltam, jó lett volna vmi szépet olvasni, de ez az írás teljesen, az elsőtől az utolsó szaváig reális. Sokféle stílusban meg lehetett volna írni, de ez reális lett, a “fél meccset eltökölöm” stílust most Wisconsinban kellett hagyni.
  Reméljük Green visszatérése hozzátesz majd a D# teljesítményéhez.

 11. 11

  Zoard

  Általában tényleg “egyoldalúbbak” szoktak lenni a beharangozók. De GB szimpatizánsként én is osztom Chester reálisabb írását és értekelem is ezért. Másrészt emg azért mert így egy kicsit jobb szemmel tudom nézni a csapatrészek és a játékosok párharcait és a taktikákat.
  Ha ez egy egy elvakult AROD csodavárással megfűszerezett szöveg lett volna, attól még nem megyek át irreálisba a várakozással, sztem más se.
  Meg nem is tetszett volna az írás, hogy miért kell ennyire erőltetni.
  Voltak korábban ilyenek egyes csapatoknál néhányben cikkben erősen arra gyúrva “úgy megcsapjuk őket hogy ihaj” és az nekem annyira nem jött be.
  Persze értem hogy az is egy műfaji elem és van aki meg azon szórakozik.

 12. 12

  chester

  Jogos, vezeklek, my bad.

 13. 13

  CaptainBukova

  Te inkább semmire.
  Látom ezen a héten sikerült betippelni a GB-t, de emlékszem mire boldoltál előző héten.
  Felesleges szakmaiságra hivatkozni egy relatív szubjektív cikk alatt. Ez egy kedvcsináló kellett volna legyen Packers részről, ehelyett sikerült egy 49ers kedvcsináló 1.5 írni…

 14. 14

  chester

  Mi az hogy kellett volna legyen? Szubjektiv cikkent arrol szol amirol a szerzoje akarja. En leirtam mire szamitok a meccsen, es mivel szinte mindenben a 49ersnek all a zaszlo, ezert nyilvan nem feltetlen a Packersnek kedvez. Ettol meg ott van hogy a Packerstol mi kell a sikerhez. Es eddig sajnos pontosan az tortenik amitol tartani lehetett, de akkpr nem hivatkozok szakmaisagra.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team