Connect with us

Hír

Brady Polamalu Hall of Fame tagsága mellett kampányol

A korábbi Steelers-safetyt, Troy Polamalut szombaton beválaszthatják a Pro Football Hall of Fame-be, és egykori nagy ellenfele, Tom Brady is emellett kampányol a szavazás előtt.

Egy irányító sikerének egyik kulcsa a sok meccsfelvétel nézése, hogy megértse a védők tendenciáit és tudja, hogy a védelem hogyan fogja megpróbálni megállítani a támadósort. De ez sosem működött Troy ellen. Ő volt a valaha volt egyik legösztönösebb játékos, aki ellen pályára léptem. Az atletikussága mellett a legnagyobb erénye a kiszámíthatatlansága volt. Sosem tudtad igazán, mit fog csinálni, és mégis mindig ott volt a labda körül.

Troy egy igazi playmaker volt, akire minden egyes játéknál figyelni kellett. Elképesztő volt nézni a felvételeket és megpróbálni megérteni, hol és mikor is kellene lennünk, hogy elkerüljük. Ha meg akartad találni Troyt, akkor csak azt kellett megnézned, hová megy a labda, és ott mindig megtaláltad.

Brady és Polamalu ötször játszott egymás ellen az alapszakaszban és egyszer a rájátszásban. A legtöbb szakíró szerint már most, első alkalommal beválasztják majd a Steelers korábbi safetyjét a Hall of Fame-be. Polamalu kétszeres SB-győztes, négyszeres első csapatos All-Pro, nyolcszoros Pro Bowler, 2010-ben az Év Védője is lett és beválasztották a 2000-es évtized álomcsapatába is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!