Connect with us

Hír

BREAKING: Matt Rhule a Panthers új főedzője!

A Carolina Panthers is megtalálta új főedzőjét, méghozzá a Baylor eddigi HC-ja, Matt Rhule személyében, írja Pete Thamel, majd minden insider. Rhule elég kapós név volt a piacon, és sokan a New York Giants leendő főedzőjét látták benne. David Tepper azonban nem engedte el a kezei közül (ma ment volna tovább New Yorkba), és aláíratott vele egy szerződést. Nem is akármilyet: 7 évre írt alá $60 millióért, ami ösztönzőkkel együtt $70 millió is lehet.

A hírek szerint várhatóan támadókoordinátornak a Lions jelenlegi irányítóedzőjét, Sean Ryant választaná, illetve a Baylorrol hozná magával védőkoordinátornak Phil Snowt. Rhule dolgozott a védőoldalon is korábban, majd a támadók felé vette az irányt. Játékosközpontú edző, akinek a legnagyobb erényeként azt tartják, hogy képes jól felépíteni egy futballprogramot, amire Tepper változásaival szüksége is lesz, és a jelek szerint elég nagy hatalmat kap efelett.

Rhule megkapott mindent Teppertől , amit szeretett volna, a tulajdonos pedig nagyon nem akarta, hogy elmenjen a Giantshez interjúra, ezért a Panthers stábja repült el Rhule otthonába, aki épp a nyaralásából tért haza, ez pedig nagy pozitívumnak számított a New York-iakkal szemben.

Így a Giants lemaradt Rhule-ról, állítólag sokkolta őket a hír. Egyes források szerint Jason Garrett lehet a B terv, de annyira Rhule volt a favorit, hogy nehéz jósolni a New York-iak esetében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!