Connect with us

Hír

BREAKING: Visszavonult Luke Kuechly!

Luke Kuechly, a Carolina Panthers linebackere az éjjel bejelentette, hogy visszavonul a profi futballtól.

Úgy gondolom, most jött el a jó alkalom arra, hogy továbblépjek. Szomorú vagyok, mert imádom ezt a játékot, gyerekkorom óta űzöm. Ezt imádom a legjobban a világon. Soha nem fogom elfelejteni az emlékeket erről a helyről ezekkel a srácokkal a pályán.

A szívem mélyén tudom, hogy ez a jó döntés. Csak egyféleképpen lehet játszani ezt a sportot – gyorsan, fizikálisan és keményen. Nem tudom, képes vagyok-e még erre. Szeretnék még játszani, de nem hiszem, hogy ez a jó döntés.

Kuechly 2012-ben érkezett a ligába, azóta 118 meccsen 1092 tackle-t mutatott be (1. az NFL-ben), emellett 75 negatív szerelést, 31 QB hitet, 12,5 sacket, 18 interceptiont (legtöbb az LB-k közt), 7 kierőszakolt fumble-t és 2 TD-t írhattunk fel a neve mellé. Az Év Újonc Védője, majd egy évvel később az Év Védője lett, hétszer választották Pro Bowlba, ötször pedig első csapatos All-Pro volt. A liga egyik, ha nem a legjobb játékosa volt posztján mióta megérkezett a profik közé.

Kuechly 63 millió dollárt keresett a focival, jövőre még $10,8 milliót keresett volna, ezt azonban most feladta, hogy megőrizze egészségét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!