Connect with us

Hír

Campbell: A tehetséget meg kell fizetni, a teljesítményem önmagáért beszél

Calais Campbell a liga egyik legjobb pass rushere és még 33 évesen is képes elit teljesítményt nyújtani. Abszolút megszolgálta eddig a 15 millió dolláros fizetését, de nem biztos, hogy ez idén is bele fog férni. Ezzel a védő is tisztában van, bár ennek ellenére bizakodó.

 

 

Meg kell fizetned a tehetséget és én egy nagyon tehetséges játékos vagyok. Nem gondolom, hogy sok helyet foglalnék el a fizetési sapkából, a teljesítményem önmagáért beszél. De tudom, hogy ez üzlet és a csapat nem áll túl jól cap space-szel, de tisztában vagyok az értékemmel, ahogy a csapat is. Remek szakemberek dolgoznak Jacksonville-ben, szerintem kitalálnak valamit, egyáltalán nem aggódok

 

– mondta Campbell (via PFT).

 

A védő szerződése még egy évig érvényes, az elküldésével 15 millió dollárt lehetne felszabadítani, ami nagyon jól jönne a mínusz 2 millióval álló Jaguarsnak. Könnyen lehet, hogy Campbell lesz a cap áldozata, és bár nem kell attól tartania, hogy nem talál új munkát (az elmúlt három év alatt 31,5 sacket jegyzett és egyetlen meccset sem hagyott ki), a 15+ milliós fizetés már elég valószínűtlen 33 évesen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!