Connect with us

Hír

Egy riporter azt mondta, eladományozza Rudolph kesztyűjét, de eladta az eBay-en

A Vikings tight endje, Kyle Rudolph kapta el a mindent eldöntő labdát a Saints elleni wild card meccs hosszabbításában, így a kesztyűje elég nagy értékkel bír, főleg a Vikings szurkolóinak. Rudolph akár meg is tarthatta volna a kesztyűt saját magának, vagy el is adhatta volna, azonban nem így tett. A tight end odaadta egy riporternek, aki azt állította, hogy el akarja árvereztetni egy jótékonysági eseményen. Valójában viszont eladta az eBayen, egész pontosan $375,5 dollárért.

Rudolph nagyon csalódott volt, azonban jelentkezett a vevő, Jason King – nyilván Vikings szurkoló -, aki twitteren írt a játékosnak, hogy válasszon egy szervezetet, és nekik fogja adományozni a kesztyűt, ezen felül továbbít minden adományt, ami esetleg hozzá érkezne be a dolog kapcsán. Rudolph nagyon szépen megköszönte a gesztust, és küldi majd Kingnek a most szombaton a 49ers ellen viselt kesztyűjét.

Rudolph egy minnesotai gyerekkórházat választott egyébként, amellyel már korábban is együtt dolgozott. King tegnap estig már 1630 dollár adományt továbbított a kórháznak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!