About the author

49 Comments

 1. 1

  Kopi3.14

  Bucs rajongói oldal FB posztjához kapcsolódóan néztem pont utána ennek. Pár paramétert gyorsan megnéztem, amik alapján semmi értelme nem lenne lecserélni Riversre Jameist. Annyira marginális a különbség. https://uploads.disquscdn.com/images/5bf7038a2eae6d93c370d78de0c1f13c2d480c46b2a6ce34f0d2c6ea5d8fd709.png

 2. 2

  Megawatt Szvetozár

  Lehet, hogy úgy gondolják, hogy már maga a változás is megmozgathat valamit. Vagy elmondhatják, hogy legalább megpróbáltak csinálni valamit (ha nem is nagyon van értelme), és nem csak néztek, mint a moziban.
  Hasonlóan megy az edzőkkel is. Valaki kivágnak valahonnan, a többiek meg alig várják, hogy leigazolhassák. Egyáltalán nem gondolom pl., hogy McCarthy minőségi változás lenne Garretthez képest, de egy csomó hasonló példa van.

 3. 3

  bjeela

  Azért azok a nüanszok néha meccseket jelentenek és évente 5 TD-vel több, 2 INT-vel kevesebb, 3%-al jobb passzpontosság, meccsenként 20 yarddal több az sosem jön rosszul.

 4. 4

  Fetyke

  Akkor ezek szerint nem miattatok költözött Floridába…

 5. 5

  Kopi3.14

  Több értelme lenne akkor draftról hozni valakit. Akár második körben marha nagy reach-csel.

 6. 6

  Kopi3.14

  Rosszul nem jön, de szerintem messze nem akkora tétel, ami megérné a cserét. Mert Riverset is ugyanannyira meg kellene fizetni, ha nem jobban (olcsó poén, de mennyi szájat kell etetnie). Winston határ szar, de ettől Rivers sem jobb annyival, hogy megérje rajta gondolkodni.

 7. 7

  Kopi3.14

  Szerintem Rivers pont nem tartozik a bárkire kategóriába.

 8. 8

  Bélabá a csótány

  Eason kibaszott szép labdákat dob,viszont nem hozza azt a teljesítményt amit a gradje alapján hoznia kéne.
  Így nem is gondolom hogy első kört érne,sőt talán még a második is magas érte…..

 9. 9

  d zoli

  Like. Remélem még kap lehetőséget.

 10. 10

  bjeela

  Ebben igazad van, de Riversnek van legalább 2-3 évenként egy kiemelkedően jó szezonja, Winstonnak meg csak egynagykalapszar. De abban egyértelműen egyezünk, hogy ez nem ér meg évi 25 millát, főleg, hogy egy MVP közeli alapszakasz után a PO-ban olyan szar, hogy szégyen még nézni is.

 11. 11

  bjeela

  Ejnye, Fetyke, te pontosan tudod, hogy egy MVP QB-t sosem cserélünk le.

 12. 12

  Tsabi a patrióta

  A lényeget kiragadva: cseberből vederbe!

 13. 13

  Krisztian Fekete

  Nem látom, kinek lenne ez igazán jó. Már Riversen, és a Bucs riválisain kivül.

 14. 14

  Fetyke

  Megy az etetés, hogy lecsússzon magukhoz? Bélabá! Maga egy igazi csótány! :)

 15. 15

  Viktor Gál

  “Winstont bárkire érdemes lecserélni.” – még talán a szotyidobáló is jobb lenne a lelátóról, de Riversszel nem kellene változtatni semmit a csapat játékstilusán. Lehet, hogy lottóznom kéne. A Rivers csere azóta járt a fejemben, mióta Winston a szezonzáró siralmas meccse után (picksix a hosszabitásban) kiposztolta magát az 5109 passzolt yardjával diszkréten hallgatva persze a 30 IC-röl, és kijelentette, hogy hosszútávú, 30 milla feletti éves fizetésre tart igényt. Én megnézném Riverst a Bucsban, mérföldekkel jobb irányitó. Arians nem akart rookie irányitóval foglalkozni, az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.

 16. 16

  Viktor Gál

  Egy ilyet elengedni? Hülye ez a Bucs. Bár, mintha valami 30-al kezdödö hiányozna a képről. https://uploads.disquscdn.com/images/491c6b7f0749e03ef929e5b5fc0b8c4c4636aaab7f2a128a436e0db3e4695572.jpg

 17. 17

  ahanem

  a TD-k száma? :DDD

 18. 18

  acsdav2

  Kérdés, hogy Eason mitől tűnik egy jó prospectnek. Jake Fromm kiütötte a Georgia kezdőjéből pedig ő igazán nem egy komoly tehetség.

 19. 19

  ahanem

  tekintve hogy még egy draftolt QB-nak sem adtak szerződést az elsőn kívül, nem hinném, hogy ez a terv megváltozik, akkor meg Eason tökéletes lesz további 3-4 év vergődésre

 20. 20

  ahanem

  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.
  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.
  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.
  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.
  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.
  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.
  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.
  az NFC South meg van olyan gyenge, hogy összejöjjön a playoff.

 21. 21

  ahanem

  az edzőknek is járna a draft most már lassan

 22. 23

  Bujdy Bujdy

  Az a kérdés, hogy Rivers milyen szerződést akar?
  Mi van ha csak játszani akar szotyiért és beéri évi 20 millióval? Abból minden gyereknek jut 2-2 és közben anya is elvan a családi pótlékból, Rivers meg eszik a csapat menzán free.

  Komolyra fordítva: mi van, ha Riversnek is kell a levegőváltozás és pici hullámhegy jön, mint Favre első (mondom ELSŐ! ;) ) Vikings szezonjában? Plusz az OL is jobb Floridában, ő is dob még egyet a kockával, hátha bejön. Ha nem, akkor meg 1-2 év után visszavonul.

  Másik aspektus: mit tudunk, Rivers mennyire neveli az utánpótlást? Érdemes leigazolni és draftolni akár egy igazi és egy hátsó körös project QB-t mögé?

 23. 24

  Bélabá a csótány

  Eason és Fromm is egy jó pro style QB prospect…ha teszel elé egy TOP3-as falat+ TOP10-es elkapókat esetleg még van egy TOP5-s TE-d.
  Ez természetesen Winston-ra is igaz volt….

 24. 25

  Bélabá a csótány

  “Rivers mennyire neveli az utánpótlást?”
  Neveli?CSINÁLJA!

 25. 27

  ahanem

  egyébként arra kíváncsi eszek, hogy ki szeretné őt backupnak majd

 26. 28

  Fetyke

  Annyiban rossz a kiinduló pontod, hogy Favre-nek nem jött pici hullámhegye. Mert a 13-3-as Packersből küldték el, akivel főcsoport döntő játszott. Aztán az előző évi 2-14-es Jets-ből csinált egy 8-8-ast úgy, hogy az utolsó fordulóban még esélyesek voltak az egyik wc hely elérésére, majd eljött Minnesotába, ahol szintén a főcsoport döntőig vezette a csapatot. Szóval ezt nem pici hullámhegynek nevezném, hanem inkább még ereje teljében volt.
  Amúgy a többi stimmt! Szerintem még Riversben is bőven lehet pár évnyi kakaó, nem érzem olyan kiégettnek, mint Manninget.

 27. 29

  Bélabá a csótány

  Ha nem derogál neki egy fizetéscsökkentés, és Eli visszavonul, akkor simán elképzelhető a Giants.

 28. 30

  Bujdy Bujdy

  Melyik Manninget? Mert Peyton szerintem nem volt kiégve. Ment volna ő még előre, csak a teste már nagyon nem bírta…

 29. 31

  Bujdy Bujdy

  Hány évet kell még lehúznia, hogy a legnagyobb kölköt draftolják a helyére? Lehet, hogy már a gyereknek készíti elő a helyet, aki Tampában akar játszani? :D

 30. 32

  Kopi3.14

  Nem tudom feltűnt-e, de nem egyetlen szezon alapján ítéltem meg. Ahogy nem a híresen jó novemberei alapján sem, és Winstont sem a Fitzmagickes teljesítménye alapján.

 31. 33

  Fetyke

  Winstont bárkire érdemes lecserélni. Kis túlzással még a szertárosra is. Egy olyan játékosról, akinek 5 év alatt 1,73 a legjobb elért TD/INT aránya csak azt lehet megállapítani, hogy hatalmas bust és csak kárára van a csapatnak. Nem mondom, hogy a jelenlegi piacon Rivers az, aki a legjobb választás a Tampának, de vele is beljebb lesznek az biztos.

  ui.: Ha ahhoz az 1,73-as szezonhoz még hozzászámoljuk a futott TD-ket és az elvesztett fumble-ket, akkor már csak 20TD/18labdavesztést kapunk, ami siralmas egy körüli aránynak fellel meg.

 32. 34

  Bélabá a csótány

  Gunner 11, szóval még párat :D

 33. 35

  Bélabá a csótány

  Peyton “feketelovag” Manning

 34. 36

  ahanem

  Peyton ” Luke Kuechly” Manning

 35. 37

  ahanem

  special teamerből QB? az azért nem kis munka

 36. 38

  ahanem

  egyébként, top10-es elkapókból van kettő, top5 tight end az TALÁN van, már csak a fal kell… :D

 37. 39

  ahanem

  derogál vagy sem, ha nem az XFL-ben szeretne a továbbiakban játszani, kénytelen lesz padozni pár évig, két fumblemachine egy helyett meg nem tudom mennyire bölcs döntés, de elvégre erre való Gettleman…

 38. 40

  Ball or nothing

  Marginális a különbség Rivers és Winston között? Huhh….
  Egyébként van egy kulcsfontosságú dolog: 2014 óta passzblokkolásban a Chargers OL legjobb helyezése 26. volt a PFF szerint. 2014 óta…
  Na most a Tampánál épp tavaly ez pont egy erős pont volt, konkrétan az összesített grade szerint 7. a Tampa OL, 29. a LAC. Ez a tökéletes recept arra, hogy a nem mobil qb-dból a lehető legkevesebbet hozd ki. És ennek fényében azért érdemes átértékelni Rivers 2018-as produkcióját pl.
  Szóval, egy stabil, jó fallal azért megnézném még, hogy mire képes.

 39. 41

  Megawatt Szvetozár

  Szerintem is, csak próbálok az ő fejükkel gondolkozni. Rivers ebben az esetben a tökéletes alibista megoldás. Ezeknél a döntéseknél a saját segg védelme nyilván alapvető szempont. Te vagy a GM, látod, hogy nem megy Winstonnal, valszeg jövőre sem fog, muszáj csinálnod valamit, mert elfogy a türelem és te viszed el a balhét. Megpróbálhatsz berántani a draftról valami hátsó köröst, de az iszonyú kockázat és lehet, hogy időd sincs a kinevelésére. Ugyanúgy megpróbálhatsz a következő 10 éves pickjeidért felcserélni valaki jobbért, de az még akkor is kockázatos, ha az illető nem lesz bust, mivel utána évekig nem tudsz csapatot építeni. Szóval jó eséllyel beüt a baj és megint csak te repülsz.
  Ekkor jön az ismert megoldás a Mátyás király és az okos lányból: hozok is valamit, meg nem is. Jön Rivers, aki egy annyira régi alakja a szakmának, hogy a nagyanyám is nagy biztonsággal meg tudná jósolni a jövő évi teljesítményét. Biztos lehetsz benne, hogy Winston szintjét nagyjából hozza, lehet, hogy kicsivel még jobb is lesz (benne azért mindig ott van egy jó szezon esélye). Kívülről nézve te, mint GM, óriásit és bátrat változtattál, hiszen a fiatal, mozgékony, meggondolatlan fekete helyett hoztál egy öreg, mélyen vallásos, pocket-passer fehéret. Gyakorlatilag meg nem csináltál semmit, csak a széked biztosítottad további 2-3 évre.

 40. 42

  Viktor Gál

  Az 34 lenne. A helyes válasz az IC

 41. 43

  Viktor Gál

  30 felett akar hosszútávon a kreténje

 42. 44

  Kopi3.14

  “Másik aspektus: mit tudunk, Rivers mennyire neveli az utánpótlást?”

  Mit tudsz a Chargers backupQB-iról?

 43. 45

  Ball or nothing

  Ez most hogy jött az OL-ek fontosságát hangsúlyozó kommentemhez?

 44. 46

  Kopi3.14

  Úgy, hogy egyetlen szezont emlegettél.

 45. 47

  Ball or nothing

  Milyen egy évet? Konkrétan szó szerint ott van ez kétszer az elején: “2014 óta”.
  Nem nagyon érted, hogy miről beszélek, igaz? Megpróbálom egyszerűbben: Rivers értékelhetetlenül szar fallal is jobb számokat hozott (nem marginálisan) éveken át, mint Winston egy jobb támadófallal. És mivel ugyebár Rivers nem épp egy mobil qb, az ő teljesítményét az átlagnál valószínűleg jóval jobban lehúzza egy rossz OL teljesítmény. A Bucsnál most elég jó a támadófal, passzblokkolásban is.
  Konklúzió: én megnézném mire képes ott úgy PR, hogy nem hátráltatja a fal, hanem támogatást kap tőle.

 46. 48

  Kopi3.14

  ” És ennek fényében azért érdemes átértékelni Rivers 2018-as produkcióját pl.

 47. 49

  reszelo.aladar

  Nem látom a kapkodás értelmét. Az egyetlen dolog, hogy az QB-nak lejár a szerződése, de mint ahogy a TB sem biztos, hogy meg akarja tartani, a többi csapat sem kapkod majd nagy erőkkel utána. Arians első éves volt és pont azt kaptuk tőle, amit sejteni lehetett: rettenetesen komoly O és durva passzjáték, ennek lett az eredménye az 5000+ yard levegőben. Az 1500 futott yard elmarad a meccsenkénti 100-tól egy kicsivel, de egy jó futóval ez is orvosolható. 28 pontot átlagoltak ellenük, ami viszont sok, de ezt is lehetett tudni.
  Winston tudott feleennyi INT-el is lehozni szezonokat, ha ugyanennyi TD mellett 10-15-tel kevesebb picket dob, akkor TOP 10 irányító lenne. Akkor is jutna minden meccsre átlag egy, de amíg 28 szerzett pont körül átlagolnak, addig nem lesz gond.
  Röviden kell egy futó, egy kicsit jobb D és kicsit kevesebb pick. A számok persze nem mutatják, hogy fejben mennyire van ott a srác, milyen az öltözőben és valójában milyen vele játszani.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team