Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Rookie Team 2019

Letelt a 2019-es alapszakasz, és a szokásoknak megfelelően nekiállunk díjazni játékosokat. Az újoncok sem maradnak ki a jóból, hiszen jó pár olyan teljesítmény született, ami a “nagyok” álomcsapatában is megállta volna a helyét. Persze nem minden posztra jut prémium játékos, de összességében jó kezdést produkáltak a rookie-k.

[quote]A csapatot 11-11 kezdő és cserejátékos fogja alkotni a támadó-és védősorból, illetve a special teambe is választunk 1-1 rúgót, puntert és returnert.[/quote]

Offense

QB: Gardner Minshew, Jaguars, 6/178

Csere: Kyler Murray, Arizona Cardinals, 1/1

Egy újonc irányító sem juttatta rájátszásba a csapatát, ami megágyaz egy OROY címnek is, és idén nemhogy a PO, de egy normális szezon is messze állt az újoncok csapataitól – igaz, nem feltétlen az ő hibájukból. Így van ezzel a Jaguars is, amely arra készült, hogy Nick Folesszal hozza le a szezont, ehelyett megtalálták a franchise új reménységét. Mindenki kedvenc bajszos játékosa bár durva formaingadozásba kezdett, még mindig kiemelkedőbb volt, mint Murray, nem mellesleg ő szerezte a legtöbb győzelmet az újonc kollégái közül.

Érdekes statisztika: Minshew szerezte a legjobb passer ratinget hosszú (20+ yardos) passzoknál (129), 5 TD mellett egyszer sem adta el a labdát.

RB: Josh Jacobs, Oakland Raiders, 1/24

Csere: Miles Sanders, Philadelphia Eagles, 2/53

A két legmagasabban kiválasztott futó került be a csapatunkba, és nem véletlenül – mindkettő hozta a tőle elvártakat. Jacobs a földön nyújtott parádés teljesítményt, amiért az All-Pro szavazatok is járhattak volna, míg Sanders az elkapásoknál nyújtott extrát. Jacobsnak utóbbira nem volt lehetősége, mert nem használta ki eléggé Gruden ezen képességeit, pedig neki is arany kezei vannak, Sandersnél azért több hiányosság kijött, mikor futnia kellett.

Érdekes statisztika: Jacobs harcolta ki a legtöbb missed tackle-t az egész ligában (69), mindezt 56-tal kevesebb kísérletből, mint a második Nick Chubb.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!