Connect with us

Minden ami NFL

FK! – Comeback Player of the Year 2019

Az NFL legmostohább egyéni díját sikerült kifognom, hiszen nincs definiálva ki számít Comeback Playernek. Leginkább olyan játékosok kapják meg, akik sérülésből tértek vissza, és nyújtottak maradandó teljesítményt a szezonban, de a kihagyott idő mennyisége nincs intervallumokba kötve, így nehéz belőni szezon előtt a győztest. Összeszedtünk pár nevet, aki pályázik idén erre a címre.

Ryan Tannehill, QB, Tennessee Titans

A toronymagas esélyes alighanem a Titans feltámadásáért és rájátszás részvételéért felelős Tannehill, aki sérülés miatt kihagyott pár meccset a Dolphinsban tavaly. Neki van a legmagasabb passer ratingje a ligában, és a pontossága is veri a liga nagy százalékát. Az ő sikersztorija szólt a legnagyobbat a mögöttünk hagyott alapszakaszban, ami meghozhatja számára ezt a díjat.

Érdekes statisztika: Tannehill 98,4-es passer ratinget produkált nyomás alatt, ami a második legjobb a ligában.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!