Connect with us

Minden ami NFL

FK! – Legjobb támadó 2019

A Legjobb Támadó díjra mindig nehéz jósolni, mert ki tudja, az adott évben épp hogyan gondolkodnak a szavazók – odaadják-e az MVP-nek, vagy épp a második legjobb irányítónak, vagy a legjobb nem-irányítónak. Ezek az opciók vannak most is, így e mentén hoztam az 5 legesélyesebb jelöltet a díjra, kezdve természetesen az MVP Lamar Jacksonnal. 

Grafika: The Ringer

Lamar Jackson – Az MVP

Valószínűleg a Ravens playoff-vereségével most sokakban rossz szájíz van Lamar Jackson kapcsán (pedig nem kellene), azonban ezeket a díjakat az alapszakaszra osztogatják, ott pedig kérdés nélkül övé lesz az MVP-díj – ezzel Jim Brown óta a legfiatalabb játékos lehet, aki elnyeri ezt a címet.

Futásaival rekordot döntött, 1206 yardja a valaha volt legtöbb az NFL történetében. Csak ezekből legalább egy órás highlight videót lehetne összerakni, elképesztő volt nézni, hogyan töri a bokákat és küldi el a védőket nyulat fogni. Emellett pedig a levegőben is hatékony volt, 66,1 százalékkal passzolt (amit sokan ki sem néztek belőle), 7,8 yardos átlagot produkált, a red zone-ban pedig halálos volt, 36 TD-passzt osztott ki a szezon során – pedig az utolsó fordulót teljesen kihagyta, a Ravens remeklése miatt pedig háromszor is kiülte a negyedik negyedet.

Mondanám, hogy rég láttunk ilyen domináns és látványos produkciót irányítótól, de azért Patrick Mahomesra még emlékszünk tavalyról, még ha nyilván más stílusban is játszanak.

Russell Wilson – A második legjobb irányító

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások