Connect with us

Minden ami NFL

FK! – Legjobb támadóújonc 2019

A legjobb támadóújoncok versenye általában a magasan draftolt irányítók terepe, esetleg azok az elsőkörös futók tudnak beleszólni, akik egyértelműen lead backnek érkeznek. Idén azonban nem várt helyről és hátsó körökből is érkeztek vetélytársak.

Kyler Murray

Az év elején toronymagas esélyes volt az 1/1-es erre a díjra, mert sokan nem csak azt várták tőle, hogy újra szebbé teszi a napokat Arizonában, de valósággal megreformálja a posztot Kingsbury rendszerében. A várt forradalom elmaradt, de a szezon eleje és vége olyan jól sikerült a Cardinals számára, hogy bizakodhatnak a sivatagban a jövőt illetően. Murray szintén felemás szezont tudhat magáénak, mert a várt hihetetlenül látványos játék elmaradt, de azért megmutatta az NFL-nek, hogy franchise irányító lehet belőle. Mivel a legfontosabb poszton tudott stabil kezdő teljesítményt nyújtani, így esélyei a díjra mindenképpen megmaradtak.

Gardner Minshew

Murray mellett volt pár magasan draftolt irányító, de végül nem várt helyről jött az egyetlen releváns QB kihívó. Nick Foles sérülésével a hatodik körös Gardner Minshew lett a Jaguars irányítója és extravagáns külsejével és bevállalós játékával gyorsan a szurkolók kedvence lett. Kár, hogy a teljesítménye inkább közepes, mint jó volt, így a Jaguarsnak nem jöttek a győzelmek sem. Foles visszatérése után pedig átmenetileg ismét kikerült a kezdőből is, így igazán ideje sem volt arra, hogy bizonyítsa, hogy magabiztos franchise QB lehet belőle.

Josh Jacobs

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások