Connect with us

Minden ami NFL

FK! – Legjobb védőjátékos 2019

Talán soha nem látott verseny volt idén a legjobb védőjátékos címéért és a döntéshozóknak lehetetlen lesz igazságosan kihirdetni a győztest, mert a lemaradók legalább annyira megérdemelnék, mint a valódi győztes.

A verseny nem azért volt szoros, mert senki nem tudott kivételeset alkotni, hanem mert maguk nemében mind szenzációs szezont tudhattak magukénak a versenyzők.

Shaquil Barrett

Barrett talán a legnagyobb meglepetés a listán és a szezon előtti esélylatolgatások folyamán valószínűleg egyszer sem hangzott el a neve. Azonban szeptember közepén már biztosan ott volt az esélyesek között, mert úgy kezdte az évet, ahogy senki más. Rögtön a szezon elején a sack-lista élére került és többnyire vezette is a tabellát. Végül fél zsákolással el is hódította a címet, így nem lenne teljes meglepetés, ha nyerne. Azonban előfordulhat, hogy ez a produkció nem lesz elég, hiszen a nyomásainak a negyedét értékesítette, tehát elképesztő hatékonysággal dolgozott. A PFF szerint 80 nyomásgyakorlásánál van három jobb mutató is, de sackek számában mindenkit megvert. Hatalmas szerepe volt abban, hogy a Tampa gyenge secondaryjét néha feledtesse.

Chandler Jones

Jones a szezon előtt is felmerülhetett sokaknál, mert az évek folyamán már letett annyit az asztalra, hogy felfigyeljünk rá. A Cardinals védelmének gyenge teljesítménye miatt azonban teljesen elfeledkezett róla a közvélemény. Ő volt az egyetlen fénylő csillag Vance Joseph káoszában és egy sack hiányzott neki, hogy ő legyen a kategória királya. Esélye a címre szerintem csekély, mert egységét nem igazán tudta feljavítani és bármennyire is egyéni díjról beszélünk, egészen biztos vagyok benne, hogy a csapatteljesítmény is számítani fog.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!