Connect with us

Hír

Ha a Chiefs megnyeri a Super Bowlt, Sammy Watkins kiülheti a 2020-as szezont

Sammy Watkins szerződése utolsó évébe lép jövőre és $14 milliót kereshet, azonban ebben egy cent garantált tartalom sincs, így sokan úgy gondolják, hogy a Chiefs meg fog válni tőle. Az elkapót arról kérdezték, mit gondol arról, hogy akár újra is tárgyalhatnák a szerződését, hogy kevesebb pénzért, de maradjon Kansas Cityben.

Ha ez megfelel nekem és a családomnak, kielégíti a szükségleteimet, akkor persze. De nem tudom még, mit fogok csinálni. Ha megnyerjük, akkor lehet pihenek. Lehet kiülöm az egész évet. Nem vonulok vissza, de lehet pihenek egy évet. Nem tudom. Nem akarok semmit biztosra mondani, mert sosem tudhatod. Lehet el akarok menni máshová és ott eljutni a Super Bowlba. Úgyhogy meglátjuk majd, hogyan érzem magam. Le kell üljek a családommal, a szüleimmel, a nagyszüleimmel, mindenkivel, és ki kell találjam, mit akarok csinálni.

– mondta Watkins, via ESPN.

A Chiefsben 28 meccs alatt 92 elkapása volt Watkinsnak, 1192 yardot és 6 TD-t mutatott be, a legjobb meccseiből kettő pedig a két AFC-döntőben jött, ugyanis tavaly és idén is 114 yardot ért el a Patriots, majd a Titans ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!