Connect with us

Hír

Hivatalosan is jön a draftra Chase Young, az idei legjobb prospect

Eddig is feltételeztük, most azonban már hivatalosan is biztos, hogy Chase Young otthagyja az Ohio State egyetemet és benevez a 2020-as NFL Draftra. Ezt ő maga jelentette be twitteren.

Young egyértelműen a legjobb prospect idén és óriási hülyeség meglepetés lenne, ha nem ő lenne az első nem-irányító, akinek Roger Goodell bemondja a nevét Las Vegasban április 23-án. A Bengals jó eséllyel az irányító Joe Burrow-t húzza majd, így jelenleg mindenki az 1/2-es Washington Redskinshez mockolja Youngot, amit leginkább csak egy trade írhatna felül, aminek minden bizonnyal a Lions örülne legjobban, így ha valaki felmegy mondjuk Tuáért, akkor Young lecsúszhat a detroitiakhoz.

Young kvázi minden létező díjat bezsebelt idén, amire esélye volt, 21 negatív szereléssel, 16,5 sackkel és 7 kierőszakolt fumble-lel fejezte be a szezont a Buckeyesban. Két meccsre eltiltották egyébként, mert kölcsönt fogadott el egy családi baráttól (amit visszafizetett), de ez minden bizonnyal nem befolyásolja majd a draft értékén (jó nagy hülyeség is lenne). Egyesek egyébként Von Miller óta a legjobb edge rusher prospectnek tartják.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!