About the author

12 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Akkor ha jól értem Jarred, jövőre is elvállaltad az MNF összefoglalókat. :) Kitartás!!!

 2. 2

  snookerista

  Patriots Jetsen volt emlékezetes pillanat Jarred! Mikor a Pats hátrébbról akart rúgni , de Gase nem kérte a büntetést 3-szor se és már BB is mosolygott🤣😂😂

 3. 3

  Jarred

  Nekem inkább az maradt meg, hogy megy a csapat 24-0-ra, a védelem már vagy 5 labdát szerzett, de Belichick még így is összehívja őket, hogy elmondja mit csináltak rosszul. A mosolyról valamiért elfeledkeztem, pedig az sem mindennapi.

 4. 4

  Jarred

  Háááááát….
  Majd az élet eldönti, mi lesz jövőre.

 5. 5

  Nagir

  Előre is köszönjük, Neked!! ;)

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Köszi Jarred! Azt a Dolfingsos bevezetőt rakd ki kérlek.

 7. 7

  Jarred

  Hát ilyen fenyegetés után nem tehetek mást, mint leírom végül mi lett volna az az intro.
  Egy másik komment alá!

 8. 8

  bjeela

  Az én kommentem büdös? Ide már nem írsz? Nem vagyok sértődékeny és bosszúálló típus, igazán nem, de azér megjegyeztem… mármint a Don-nak…

 9. 9

  bjeela

  Tisztázzunk valamit: nem ismerlek többé, ha nem teszed ki a delfines lead-et! Most ne kapaszkoggyunk bele abba, hogy még nem ismerlek Még akkor is, ha azzal kezdődik, hogy a delfinek felúsztak az Ohio folyón Piccbörgbe, mer aszonták nekik, hogy ott a vasgyáriaktól kaphatnak vasbordákat a cápák elleni harchoz. Minden hülyeség érdekel!

  Amúgy meg ne ríjjá, mint egy csecsemő, akinek röptiben telibeszarták a hollók a kedvenc mackóját, mert ki lehet azt mosni. Jövőre talán még csoda is történhet és megjön az esze az NFL-nek, merhogy ez az MNF felhozatal totál anyagi csőd volt, az szentség. Azon csodálkozom, hogy azt a marketingest és programtervezőt nem vágták ki a fekete hétfőn. Bár lehet, hogy úgy voltak vele, mint nálunk Trubbal…

  Szóval fel a fejjel, még ha épp most repül el feletted egy hasmenéses hollócsapat. Ijjjjj, baxxa+, sajna vizuális vagyok és amint leírtam már kissé durvának tűnik, de abszolút autentikus az idei MNF hangulathoz Soxeretettel várjuk ezeket az intrókat jövőre is.

 10. 10

  Rynald

  17. Week 2 Browns @ Jets 23-3

  A totális mélypont. Szerintem a pokolban van egy külön szoba, ahol 0-24-ben ezt a meccset vetítik, és a szerencsétlen odajutottak sírva könyörögnek azért, hogy inkább szúrják ki a szemüket.

  És egy szerencsés szurkolónak sikerült összehozni, hogy ez legyen élete első NFL meccse Amerikában :D Legalább a kivilágított MetLife szép volt nagyon

 11. 11

  Jarred

  Sajnos mivel kukáztam az ötletet, ezért soha nem írtam le. De röviden abból állt volna, hogy beteljesül a prófécia, és végre eljő a Nagy Mágus, kit a próféták megjósoltak, és elhozza a fényt az éjszakába. Miami urai üldözni fogják őt, de a nép áldja nevét, és keblére öleli.
  Erre raktam volna rá még egy bibliai nyelvezetet, hogy autentikusabb legyen, de ugye elszúrták nekem a meccset, szóval találhattam ki valami mást.

 12. 12

  bjeela

  Beszarok, nem is tudtam, hogy Mijami urai zsidók, sőt, farizeusok…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team