Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney nem érti a hisztit Wentz miatt, még büntetésre sem számít

Jadeveon Clowney már soha nem lesz az Eagles szurkolóinak kedvence, miután a Seahawks elleni WC-meccsen kiütötte Carson Wentzet a mérkőzésből. Nem ez volt egyébként az első ilyen megmozdulása, a 2018-as szezon 16. hetében Nick Folest is ártalmatlanította egy szabálytalan szereléssel, akinek még egy meccset is ki kellett hagynia. Ennek ellenére nem érti, miért támadja őt bárki is.

 

 

Jó eséllyel előjön a héten a haljak meg téma. Múlt éven is kaptam rengeteg üzenetet, hogy menjek a pokolba, a börtönbe vagy haljak meg – én és a családom is, mindenki. Látnotok kellett volna, milyen üzeneteket kaptam. Próbáltam is mondani a csapattársaimnak, hogy valamiért az Eagles és a szurkolói is gyűlölnek engem. Azt hiszik, megpróbáltam megölni Nick Folest, pedig ez csak egy “bang-bang” eset volt. Most sem csináltam semmi rosszat, csak gyorsan játszottam. Ez is egy “bang-bang play” volt. Nem akarok senkit bántani, én is voltam sérült, tudom, milyen rossz az. Wentz egy nagyszerű játékos és remélem, hogy jól van. De ettől még mindenki meg van őrülve, pedig nem is ütöttem meg nagyon, csak rá estem egy kicsit. Meglepett, hogy nem tért vissza

 

– mondta a védő, aki nem számít arra, hogy utólag pénzbüntetést kapna a ligától, via NJ.com,

 

Jegyezzük meg, hogy nem kell teljes erőből és sebességből megütni valakit ahhoz, hogy az szabálytalan legyen és sérülést okozzon, ez speciel nem mentség. Clowney a Foleson elkövetett szerelését is tisztának nevezte, mégis kapott érte egy zászlót és egy 40 ezer dolláros csekket. Most nem volt zászló, a bíró Shawn Smith pedig azt mondta, hogy a játékvezetők tisztán látták az esetet: szerintük Wentz futóként viselkedett, aki nem akarta megadni magát, így ez csak egy szerencsétlen sisak-kontakt volt, amit nem ítéltek szabálytalannak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!