Connect with us

Hír

Jason Garrett lett a Giants támadókoordinátora!

Megvan Joe Judge utolsó fő asszisztense a Giantsnél! Az elsőéves főedző szeretett volna egy tapasztalt kollégát a stábjába, akit végül Jason Garrett személyesít majd meg a szezonban. Nála jobban senki nem ismeri a csoportot a szabadúszó edzők közül, és 10+ évnyi tapasztalata van a támadósorokat illetően.

Garrett neve nem először bukkan fel a Giantsnél, de eddig csak mint vezetőedző szerepelt a pletykarovatokban, végül “csak” OC-ként és asszisztens HC-ként csatlakozik Judge stábjába. Az érdeklődés nem volt véletlen, hiszen mindenképp szerették volna a Cowboys korábbi főedzőjét a csapatnál tudni. Judge elmondta, hogy régóta ismeri Garrettet, így nem csak a sajtóban hangzatos sorok alapján tud a szakmai tudásáról véleményt formálni. Az interjúzások során pedig nagyon hamar közös nevezőre jutottak, így nem is akarta szerződés nélkül elengedni őt a komplexumból.

Garrett ezzel teljhatalmat kapott az offense irányítása felett, ahová nem csak ő érkezett az éjszaka során, hiszen új RB coach is lett immáron a Giantsnél. Ő nem más, mint az Alabama korábbi sikerkovács futóedzője, Burton Burns, akivel még együtt dolgozott Judge az egyetemen. A fő asszisztensek így megvannak a csapatnál, hiszen azt már korábban bejelentették, hogy a védőkoordinátor Patrick Graham, míg a ST coach Thomas McGaughey lesz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!